Ümit Yaşar'dan diva, imparator yorumlarına tepki: ''Hepsi boş laf''

Ümit Yaşar, Akşam Yıldızı'nda Yasemin İlan'ın konuğu oldu. Ümit Yaşar, son dönemde müzik piyasasında sıklıkla kullanılan diva, imparator ve kral unvanları için dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Ümit Yaşar, Akşam TV'de yayınlanan Akşam Yıldızı adlı programda Yasemin İlan'ın konuğu oldu. Samimi açıklamalarda bulunan Ümit Yaşar, müzikteki diva, imparator vb. tanımlar hakkında eleştiride bulundu. Ümit Yaşar, "Müzikte nokta koymanın ve 'kral, imparator, diva' diye isimlendirmenin yanlış olduğunu" söyledi.

Ünlü şarkıcı, "Benden önceki jenerasyona terbiyesizlik etmem, onlar abilerim, ustalarım çok güçlü sesler ama bu dönem için isteyen istediği kadar 'veliahtım, kralım, prensim' desin hepsi boş laf! İbrahim Tatlıses'i halk imparator kabul etmiş tamam ama aslında müzikte son nokta yoktur. 'Sen son noktasın, sen imparatorsun, sen divasın, sen süperstarsın diyemezsin. Süperstar ne demek? Müzik sonsuzdur, nokta koyamazsın, nitelendiremezsin ama halkımız böyle uygun görmüş benimsemiş saygım büyüklerime sonsuz. Fakat müzik sonsuzdur, öğrendikçe öğrenirsin her zaman daha iyisi olur." ifadelerini kullandı.