Ümit Besen'in eşine dolandırıcılık şoku! Soluğu savcılıkta aldı

Sanatçı Ümit Besen'in eşi Emel Besen, telefon dolandırıcılarının tuzağına düşmekten son anda kurtuldu. Emel Besen'in savcılığa şikayeti sonrası soruşturma başlatıldı.

Ünlü sanatçı Ümit Besen'in eşi Emel Besen, dolandırıcıların kurbanı oldu. Posta'da yer alan habere göre; Ümit Besen'in eşi Emel Besen, kendisini avukatlık şirketinden aradığını söyleyip kargo ücreti adı altında para isteyen kişilerden şikayetçi oldu.

Emel Besen'i geçtiğimiz haftalarda İzmir alan kodlu bir numara aradı. Hukuk bürosundan aradıklarını söyleyen kişi, Besen'in ödemesi gereken bir borcu olduğunu söyledi.

Telefondaki kişi, 'Nisan 2020 tarihinde internet üzerinden bir ürün siparişi verdiğinizi görüyoruz. Ürünün adresinize gönderildiğini ancak teslim edilmediği için ürünün iade edildiğini görüyoruz. Bu nedenle 120 liralık bir kargo bedeli ödemeniz gerekiyor. Aksi takdirde hakkınızda icra takibi başlatacağız' dedi.

Emel Besen her ne kadar telefonu kapatsa da arayan kişiler peşini bırakmadı. Bir kez daha arayıp icra takibi başlatacaklarını söylediler. Emel Besen bir kez daha borcu olmadığını söyleyince telefondaki kişiler bu kez 'Borcunuzun olmadığını onaylıyor musunuz?' diye sordu.

Besen 'onaylıyorum' dedikten sonra soluğu savcılıkta aldı. İfade veren ünlü ismin şikayeti sonrası, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.