Ulaş Tuna Astepe sonrası ortalık toz duman oldu! Başrol oyuncusu için geri sayım...

Başrol oyuncusu bulamıyorlar. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda Engin Altan Düzyatan'dan sonra peş peşe ayrılık yaşandı. Bir başrol oyuncusu daha ayrılık kararı aldı. TRT 1 ekranlarında perşembe günleri seyircisiyle buluşan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin sezon finali bölümüne doğru ardı ardına vedalara şahit olunmuştu. Diziyle ilgili bomba bir gelişme yaşandı. 2. sezonda dizide Ulaş Tuna Astepe'nin de yer almayacağı da belli olmuştu.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda ilk sezonun son bölümlerinde pek çok başrol oyuncusu ayrılığı yaşanmıştı. Engin Altan Düzyatan'ın sezon finali öncesinde veda ettiği diziden bir isim daha ayrıldı. Dizinin İsabel'i Pelin Akil, İlyas'ı Caner Topçu ve Oruç Reis'i Engin Altan Düzyatan'ın vedalarının ardından Barbaros Hayrettin Paşa'nın 40'lı yaşlarının aktarılacağı diziden Ulaş Tuna Astepe de ayrıldı. Dizinin 2. sezonunda Barbaros Hayrettin Paşa'nın hayat hikayesine odaklanılacak ve karakteri artık başkası canlandıracak.

BARBAROSLAR'DA YENİ DÖNEM

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizileri yeni sezon öncesi başrol ayrılıklarıyla gündeme geldi. Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin vedası sonrası dizi konsept değişikliğine gidiyor.

YEPYENİ KONSEPTLE DÖNÜYOR

Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı yepyeni oyuncu kadrosu ve konseptle ikinci sezona merhaba diyecek.

PEŞ PEŞE VEDALAR

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda peş peşe vedalar yaşanmıştı. Dizinin İsabel'i Pelin Akil, İlyas'ı Caner Topçu ve Oruç Reis'i Engin Altan Düzyatan projeye veda etmişti.

BİR BAŞROL OYUNCUSU DAHA AYRILDI

Bomba bir gelişme daha yaşandı. Barbaros Hayrettin Paşa'nın 40'lı yaşlarının aktarılacağı diziden Ulaş Tuna Astepe de ayrıldı.

ANA HİKAYEYE ODAKLANACAK

Dizinin 2. sezonunda Barbaros Hayrettin Paşa'nın hayat hikayesine odaklanılacağı öğrenildi.