Uğur Dündar'a babalık davası açan Dilara G.'nin Yeşilçam filmlerini aratmayan hayat hikayesi

Uğur Dündar'ın kızı olduğu iddia edilen ve Uğur Dündar'a babalık davası açan Dilara G.'nin hayat hikayesi, Yeşilçam filmlerini aratmayacak gibi. Evli ve iki çocuk annesi olan Dilara G., yaşadıklarıyla hüzünlendiriyor.

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, ablasının babasının da ünlü birisi olduğunu iddia etmiş ve söz konusu kişinin Uğur Dündar olduğu öne sürülmüştü. Uğur Dündar'a babalık davası açan Dilara G.'nin hayat hikayesi, en çok merak edilenler arasına yerleşti.

UĞUR DÜNDAR'A BABALIK DAVASI AÇAN DİLARA G.'NİN FİLM GİBİ HAYAT HİKAYESİ

Sabah'tan Erdoğan Öztürk'ün haberine göre; Dilara G, Suphiye Orancı'nın ikinci kızı olarak dünyaya geldi. Bir ablası bir de Metin Akpınar'ın ikiz kızları Duygu ve Sevgi adındaki kardeşleri.

Yeşilçam filmlerinde de rol alan ve ünlü olmak isteyen anneleri Suphiye Orancı, dünyaya getirdiği 4 kızını bir köye bıraktı ve çocuklarını bıraktığı aileye, para gönderip maddi yardımda bulunma sözü verdi.

Adile Şen isimli köylü kadın, çocuklara bakmaktayken anne Suphiye Orancı, İstanbul'da bir suça karışıp cezaevine girdi. Bu sırada çocuklar hastalandı ve bakıcı kadın, validen yardım istedi. Çocuklar esirgeme yurduna alındı. Dilara o zamanlar henüz 2 yaşındaydı.

Dilara bir süre Kemer'de yurt hayatı yaşadı ancak daha sonra Antalya'da ikamet etmekte olan bir aile tarafından evlatlık edinildi. O ailenin yanında mutlu bir hayat süren Dilara, muhasebeci oldu.

Esnaflık yapmakta olan eşi ile 6 yıl önce evlendi. Geçtiğimiz aylarda 2. çocuğunu kucağına alan Dilara G.'nin çocuklarının da, dedeleri olduğu iddia edilen Uğur Dündar'a çok benzedikleri iddia edildi.

Babalık davasında yeni gelişme

Müge Anlı'da Metin Akpınar'la ilgili ortaya atılan iddia şoke etti!