Uğur Akkuş'la boşanacağı iddia edilen Ebru Şallı Dubai'den paylaştı: Çölde ayaklarım yerden kesildi

Uğur Akkuş ile boşanacağı yönde çıkan haberlerle gündeme gelen Ebru Şallı, profilindeki ''Akkuş'' soyadını kaldırması ile gündeme bomba gibi düştü. Uğur Akkuş ile Dubai tatiline çıkan Ebru Şallı, çölde çekildiği kareleri arka arkaya paylaştı. Şallı, ''Çölde ayaklarım yerden kesildi'' ifadelerini kullandı.

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş, dolandırıcılık gerekçesiyle 8 yıl 4 ay hapis cezası aldığı haberleri ile gündeme bomba gibi düştü. Son dönemde Uğur Akkuş'un maddi zorluklar yaşadığı konuşulurken Ebru Şallı'nın boşanma kararı aldığı öne sürüldü.

Uğur Akkuş, hakkında çıkan iddiaları "Valla şöyle söyleyeyim şu zamana kadar 65 ülke gezdim, her sene dünyanın her yerine gidiyoruz. Her gittiğimizde böyle şeyler çıkıyor, hiç umursamıyoruz bunları. Son iki yıldan beri her gün bir haciz geliyor ama bunlar doğru değil" sözleri ile yalanlamıştı.

Ebru Şallı'nın, sosyal medya hesabından 'Akkuş' soyadını kaldırması boşanma iddialarını güçlendirdi. Tüm yaşananların ardından ünlü çift, Dubai tatiline çıktı. Şallı, sosyal medya hesabından "Nereye uçuyoruz acaba?" ve "Kaçıyoruz" notunu düştüğü paylaşımlarda bulundu.

Şallı, Dubai paylaşımlarına bir yenisini ekledi. Çölde çekildiği kareleri arka arkaya paylaşan Şallı, "Çölde ayaklarım yerden kesildi" ifadelerini kullandı. İşte Ebru Şallı'nın paylaşımları;