Ufuk Özkan'ın eski eşi Nazan Özen'den nafaka tepkisi

Ufuk Özkan eski eşi Nazan Özen'e verdiği nafaka hakkında konuşmuştu. Yüksek nafaka ödediğini söyleyen Ufuk Özkan'a, eski eşi Nazan Özen'den tepki geldi.

Ufuk Özkan Show TV'den Ömür Sabuncuoğlu'na verdiği röportajda, eski eşi Nazan Özen'e yüksek miktarda nafaka ödediğini söyleyip bu konuda hayıflanmıştı. Sabah'ta yer alan habere göre; Anadolu Ateşi'nin ilk dönem solist dansçılarından olan Nazan Özen bu sözlere tepki gösterdi. Anne olduktan sonra, Ufuk Özkan'ın isteği nedeniyle mesleğini bıraktığını açıklayan Nazan Özen, şunları söyledi:

"Nafakayı indirme amaçlı kamuoyu oluşturma çabasında. Ufuk bana 45 bin TL nafaka ödüyor, 35 bin TL'ye indirmek istiyor. Ama evimiz kira. Çocuğumuz da özel okula gidiyor."

"Kendisini Cem Yılmaz'la, Acun Ilıcalı'yla kıyaslıyor. Ancak bu insanlar eşlerine evler verdiler, insaflılar. Bizim böyle bir durumumuz yok. Şimdi nafakaya zam ayı geldi. Uzlaşmaya razıyım ama kiraları biliyorsunuz. Çocuğumuzun son 2 yılı kalmış, 'Özel okuldan al, devlet okuluna ver' diyor. Ama kendisi hiçbir lüksünden vazgeçmiyor."

"Önce 3 ay vermedi. Daha sonra 2 ay vermedi. Sürekli mahkemelerde uğraşıyorum. Bana ve çocuğuma ekonomik şiddet uyguluyor. Bizi zor durumda bırakıyor. Ben şimdi tekrar çalışmak, iş bulmak zorundayım. Onun sırtından geçinmenin derdinde değilim. Ama onun derdi daha az nafaka vermenin yolunu bulmak."