Ufuk Özkan'dan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya özel teşekkür! ''Sayın Bakanımıza minnettarım''

Ufuk Özkan karaciğer yetmezliği nedeniyle kendisinde teşhis edilen 3. dereceden siroz hastalığı ile mücadele ediyor. Organ nakli için sırada olan Ufuk Özkan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya teşekkür etti. Ünlü sanatçı, ''Devlet büyüklerimiz, özellikle Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'ya ve Bakanlık mensuplarına hastalığım ile alakalı göstermiş oldukları ilgi ve alaka için minnettarım'' ifadelerini kullandı.

Ufuk Özkan'a 3. dereceden siroz hastalığı teşhisi kondu. Uyguladığı Hollywood diyeti nedeniyle vücudunda organlarına zarar veren Ufuk Özkan, bir süredir karaciğer yetmezliğiyle mücadele ediyor. Organ nakli için sıraya giren ünlü sanatçı, geçirdiği bu zor süreçte kendisini yalnız bırakmayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya teşekkürlerini iletti.

"SAĞLIK BAKANIMIZ SAYIN FAHRETTİN KOCA'YA MİNNETTARIM"

Haftaya tedavisi için hastaneye yatacak olan sanatçı, sağlık durumu hakkında bilgilendirmelerde bulunuyor. Özkan son paylaşımında, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya teşekkürlerini iletti.

Özkan, "3 gündür büyüklerim ve küçüklerimden gelen samimi geçmiş olsun dilekleri ve dualar için çok teşekkür ederim. Ayrıca devlet büyüklerimiz, özellikle Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'ya ve Bakanlık mensuplarına hastalığım ile alakalı göstermiş oldukları ilgi ve alaka için minnettarım" ifadelerini kullandı.