Ufuk Özkan: ''Herhalde en yüksek nafaka veren birkaç kişiden biriyim''

Ufuk Özkan eşine verdiği nafaka hakkında konuştu. Benim Güzel Ailem ile setlere dönen Ufuk Özkan, ''Herhalde en yüksek nafaka veren birkaç kişiden biriyimdir'' açıklamasında bulundu.

Ufuk Özkan, Benim Güzel Ailem adlı diziyle setlere geri döndü. Show TV'de yayınlanan Pazar Sohbeti adlı programda Ömür Sabuncuoğlu'nun sorularını cevaplayan Ufuk Özkan şunları söyledi:

"Ben 15 sene önce bağışladım. Bağışlamama da sebep olan şey şuydu. Antalya'da bir gün tiyatroyla turneye gitmiştim. Çok yakın bir arkadaşım böbrek nakli olmuştu Antalya'daki bir özel hastanede... Buraya gelip bir ziyaret edebilir misin demişti. Tamam demiştim gelirim. 1 saatliğine giderim dedim 5 saat kaldım ve o gün karar verdim. İstanbul'a döner dönmez de organ bağışımı gerçekleştirdi."

"Beni en çok yaralayan, üzen çocuklar oldu. Hatta bebekler bile vardı. O yüzlerindeki mutluluğu gördükçe... Hatta bana şey demişlerdi 'Ağabey sen organ mı vereceksin? Onun için mi geldin?' Ben de gerekirse veririm, hepsini veririm ne olacak ki dedim. Zaman geçti gel gör ki, belki benim de ihtiyacım olacaktı. Yaşamadım çok şükür. Yaşamadım ama bunu tecrübe ettim. Bende ilaç tedavisine devam kararı alındı çünkü organ nakline gerek kalmadığına kanaat getirildi."

"Hastalık sürecinde boşanmış olduğunuz eski eşinizle görüştünüz mü?" sorusuna ise Özkan, "Nafaka zamanlarında çok görüşüyoruz, fazlasıyla görüşüyoruz ve bence herhalde en yüksek nafaka veren birkaç kişiden biriyimdir." açıklamasında bulundu.