Ufak Tefek Cinayetler'in Pelin'i Bade İşçil'in gençliğini canlandırıyordu! Akrep'in İpek'i Esila Umut'tan şaşırtan değişim

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Bade İşçil'in hayat verdiği Pelin karakterinin küçüklüğünü canlandırarak ismini duyuran Esila Umut, yeni dizisi Akrep ile ekranlara geri döndü. İpek karakteri ile dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu değişimi ile sosyal medyaya adeta damga vurdu.

Star TV'de bu sezon yayın hayatına başlayan Akrep dizisi gerek kadrosu gerekse de konusu ve olay örgüsü ile şimdiden dizi severlerin favorisi olmuş durumda. Kadrosunda Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy, Yusuf Çim, Aslı Melisa Uzun, Beril Pozam, Demet Gül, Esila Umut, Taha Baran Özbek, Müge Su Şahin ve Ahsen Türkyılmaz gibi başarılı isimlerin yer aldığı Akrep dizisinde özellikle bir isim var ki son günlerin değişimi ile dikkat çeken genç yıldızlarından.

Perşembe akşamları seyirciyi ekrana kilitleyen usta oyuncuları barındıran dizide İpek karakterini canlandıran Esila Umut sosyal medyada ilgi odağı oldu. Başarılı performansı ve güzelliği ile göz dolduran yetenekli oyuncunun son hali görenler çok şaşırdı.

Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır, Bade İşçil, Tülin Özen, Mert Fırat, Ferit Aktuğ, Yıldıray Şahinler, Osman Sonant, Ushan Çalır, Selim Bayraktar, Duygu Sarışın gibi yıldız oyuncuları buluşturan ve bir döneme damga vuran Ufak Tefek Cinayetler'de Bade İşçil'in liseli kız olarak gençliğini canlandıran Elisa Bulut'u Akrep dizisinde görenler yıllar içindeki değişimine inanamıyor.

2001 doğumlu genç oyuncu Esila Umut'un Ufak Tefek Cinayetler'deki o halinden eser kalmadı. Akrep dizisi ile dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncunun yıllar içindeki değişimini görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Nesrin Cavadzade'den Yasak Elma Şahika paylaşımı: Şalgam içerek ölemezdi

Maraşlı'nın yıldızı Burak Deniz'in sevgilisi bakın kim çıktı

Bir yıldır kendini eve kapatan Şebnem Ferah en doğal haliyle geri döndü!