Gökçe Bahadır arkadaşlarıyla Bodrum tatilinde

Birçok başarılı dizi ve film projesinde rol almış olan ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, sezonun yorgunluğunu atmak için arkadaşları ile soluğu Bodrum'da aldı. Teknede tatil yapmayı tercih eden ünlü oyuncu Bahadır, arkadaşları ile sohbet ederken görüntülendi. Güzel oyuncu keyifli halleri ile dikkat çekti.

Başarılı oyunculuk performansının yanı sıra sesiyle de herkesi kendine hayran bırakan Gökçe Bahadır, arkadaşları ile Bodrum'da tekne tatiline çıktı. Bahadır ve arkadaşları geçtiğimiz gün Çökertme Koyu'nda görüntülendi.

Sabah saatlerinde suya girip yüzen oyuncu, deniz keyfinin ardından teknenin halatlarını toplarken objektiflere yansıdı. Bahadır, teknede yapılacak olan tüm işler için arkadaşlarına yardım etmeyi ihmal etmedi.

Oyuncu Gökçe Bahadır'ın yeni sezonda rol alacağı iş belli oldu. MF Yapım'ın FOX TV için hazırladığı 2 yeni projeden biri olan Ayrılık'ın başrolü için Bahadır'ın düşünüldüğü öğrenildi. Yapım şirketi kanal için 2 yeni dizi hazırlıyor. Bunlardan biri olan Ayrılık, The Split dizisinin uyarlaması olacak.

Çalışmaları devam eden dizi, yönetmen Yusuf Pirhasan tarafından çekilecek. Dizide; üç kız kardeşin hikayesi anlatılacak. Proje için Bahadır'ın imza aşamasında olduğu belirtildi.