Ufak Tefek Cinayetler'de boşanma rüzgarları

Ufak Tefek Cinayetler 43. bölümde, boşanma rüzgarları esmeye başladı. Ancak boşanma kararı alan çiftlerde kararlarından vazgeçenler olması ortalığı karıştırdı. Kerim aşkı için hareket etme kararı alırken onu ancak Merve kurtarabilirdi. Peki Merve’nin kararı ne oldu?

Ufak Tefek Cinayetler 43. bölümde, boşanma rüzgarları esmeye başladı. Ancak boşanma kararı alan çiftlerde kararlarından vazgeçenler olması ortalığı karıştırdı. Kerim aşkı için hareket etme kararı alırken onu ancak Merve kurtarabilirdi. Peki Merve’nin kararı ne oldu? Oya ise prensipleri ve aşkı arasında zor bir tercihin arasında kaldı. Ufak Tefek Cinayetler dizisi, Haydutlar ve iyiler arasındaki evrensel savaşı anlatıyor. Bir tarafta Oya, diğer tarafta haydut olduğu aşikar, bugüne kadar hep kazanmış Merve ve Pelin var. Arzu’nun tarafıysa belli değil Arzu’nun görevi; ‘’Bir insan kötü olmaya gücü yetmediği için mi iyidir yoksa yalnızca iyi ve vicdanlı olduğu için mi?’’ sorusunu bize izletmek. Haydutlar gerçekten hep kazanır mı? Yoksa eninde sonunda hep iyiler mi kazanır? Boşanma savaşı başladı! Herkes tarafını seçiyor. İhanet edenler, sözünden dönenler, son anda delikanlılık edenler... Fakat asıl kararı Merve verecek. Kerim, aşkı için ateşe atladı ve onu ancak Merve kurtarabilir. Kerim’i kurtarırsa Mila’nın velayetini kaybeder. Ne karar vermeli? Oya da benzer durumda. Prensipleriyle aşkı arasında kalıyor.

Boşanma savaşı başladı! Herkes tarafını seçiyor. İhanet edenler, sözünden dönenler, son anda delikanlılık edenler... Fakat asıl kararı Merve verecek. Kerim, aşkı için ateşe atladı ve onu ancak Merve kurtarabilir. Kerim’i kurtarırsa Mila’nın velayetini kaybeder. Ne karar vermeli? Oya da benzer durumda. Prensipleriyle aşkı arasında kalıyor.