Ucuz Roman film yıldızları 30 yıl sonra buluştu

Bir döneme damgasını vuran Ucuz Roman'ın (Pulp Fiction) filminin yıldıları 30 yıl sonra bir araya geldi. Ucuz Roman yıldızları John Travolta, Uma Thurman, Samuel L. Jackson ve Harvey Keitel buluştu.

Başrollerinde John Travolta, Uma Thurman, Samuel L. Jackson ve Harvey Keitel gibi isimlerin rol aldığı yönetmen koltuğunda Quentin Tarantino'nun oturduğu Ucuz Roman (Pulp Fiction) filmi 1994 yılında izleyici ile buluştu. Kült bir yapım olan Ucuz Roman'ın vizyona girişinden bu yana geçen 30 yılı kutlamak için oyuncular bir araya geldi.

Fenomen filmin yıldızları, Hollywood'da düzenlenen 15. TCM Klasik Film Festivali'nde 1994'ün hit filminin gösteriminde buluştu. Cora Sue Collins, Rosanna Arquette, Phil LaMarr, Julia Sweeney, Frank Whaley ve Eric Stoltz gibi isimlerin de katıldığı özel etkinlikte filmin yıldızları kırmızı halıda poz verdi.

'Ucuz Roman' (Pulp Fiction), yönetmen Tarantino'nun, Harvey Keitel'ın da rol aldığı 'Rezervuar Köpekleri'ni (Reservoir Dogs) 1992'de gösterime çıkardıktan sonra bir film yapımcısı olarak ana akım başarıya giden atılımını simgeliyordu.