Üç Kuruş dizisine Zafer Algöz dahil oldu... Nesrin Cavadzade'nin babasını oynayacak

Ay Yapım tarafından çekilen Üç Kuruş dizisi geçtiğimiz akşam yayınlanan ilk bölümü ile ses getirdi. Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade ve Aslıhan Malbora gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Üç Kuruş dizisine Zafer Algöz dahil oldu. Algöz, Nesrin Cavadzade'nin babasını oynayacak.

Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Ercan Kesal, Mustafa Kırantepe ve Uğur Yıldıran gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Show TV'de ekrana getirilen Üç Kuruş dizisi yayın hayatına hızlı bir giriş yaptı.

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, son olarak Yasak Elma'da hayat verdiği Şahika karakteri ile izleyici karşısına çıkan Nesrin Cavadzade, Üç Kuruş'un ikinci bölümde görünecek.

Bir mafya liderinin kızı Bahar'a hayat verecek olan Cavadzade'nin babası Nezih'i kimin canlandıracağı uzun süredir merak konusuydu. Rol usta oyuncu Zafer Algöz'ün oldu.

ÜÇ KURUŞ KONUSU NE?

Kendine has karakterleri ve sert kurallarıyla renkli bir Roman mahallesi olan Çıngıraklı'nın "koruyucusu" konumundaki mafya lideri Kartal ile Organize Büro'nun gözü kara ve kural tanımaz komiseri Efe'nin arasındaki kovalamaca oyunu bir cinayet vakasıyla ters yüz olur.

Katili yakalamak için girdikleri yollar onları hiç tahmin etmeyecekleri bir ismin karşısına çıkaracaktır.