Üç Kuruş Kartal kimdir? Üç Kuruş'un Kartal'ı Uraz Kaygılaroğlu kaç yaşında, aslen nereli, evli mi?

Ay Yapım imzalı yeni dizi Üç Kuruş dün akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkat çeken dizide Çıngıraklı mahallesinin bıçkın, kurnaz ve sinir küpü suç lideri Kartal karakterine Uraz Kaygılaroğlu hayat verecek. Üç Kuruş Kartal kimdir? Üç Kuruş'un Kartal'ı Uraz Kaygılaroğlu kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? gibi soruların yanıtları tüm dizi takipçileri tarafından merak konusu oldu. İşte tüm detaylar...

Show Tv'nin büyük bir heyecanla beklenen dizisi Üç Kuruş dün akşam izleyicisinin karşısına çıktı. Senaryosunda Damla Serim, Murat Uyurkulak ve Eset Akçilad'ın imzası bulunan, Sinan Öztürk yönetmenliğindeki Üç Kuruş dizisinde Kartal karakterine Uraz Kaygılaroğlu hayat veriyor. Peki, Üç Kuruş Kartal kimdir? Üç Kuruş'un Kartal'ı Uraz Kaygılaroğlu kaç yaşında, aslen nereli, evli mi? İşte tüm merak edilenler...

Üç Kuruş nerede çekildi, Çıngıraklı neresi? Üç Kuruş konusu ne, oyuncuları kimler?

ÜÇ KURUŞ KARTAL KİMDİR?

Üç Kuruş dizisinde Kartal karakterine Uraz Kaygılaroğlu hayat veriyor. Çıngıraklı mahallesinin bıçkın, kurnaz ve sinir küpü suç lideri. Mahallesinde başlayan seri cinayetler, Kartal'ın da aynı katil tarafından saldırıya uğraması ile otoritesinin sarsılmasına neden olur. Katili yakalamak için can düşmanı komiser Efe ile işbirliği yapmak zorunda kalır.

URAZ KAYGILAROĞLU KİMDİR?

Uraz Kaygılaroğlu, 30 Haziran 1987 doğumlu, Türk dizi oyuncusudur. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümü mezunudur. Aslen Balıkesirli.

Show TV'de yayınlanan Pis Yedili adlı gençlik dizisinde Can rolünü oynamış, 70. bölümde ayrılmıştır. Fox Tv'de yayınlanan Harem adlı dizide yer almıştır.

TRT 1'de yayınlanan Eski Hikâye dizisinde Ömer rolünü canlandırmıştır. Aynı zamanda Tam Zamanı adlı bilgi yarışmasının sunuculuğunu yapmıştır. Kanal D'de yayınlanan Takip adlı bilgi yarışmasını sunmuştur. TRT 1'de yayınlanan Yedi Güzel Adam dizisinde Adil Erdem Bayazıt rolünü canlandırmıştır.

"Baba Candır " dizisinde Haluk Güney rolüne hayat vermiştir. Aynı zamanda TRT1'de yayınlanan Kuyruk adlı yarışmanın sunuculuğunu yapmıştır. Show TV'de yayınlanan Klavye Delikanlıları dizisinde Volki rolünü canlandırmıştır. En son Sefirin Kızı dizisinde yer almıştır.

2014 yılının haziran ayında Melis İşiten'le dünya evine giren Uraz Kaygılaroğlu'nun bir kızı bulunuyor. Çift daha sonra anlaşmalı bir şekilde boşandı.

Üç Kuruş Bahar kimdir? Üç Kuruş'un Bahar'ı Nesrin Cavadzade kaç yaşında, evli mi?

Üç Kuruş Neriman kimdir? Üç Kuruş'un Neriman'ı Nursel Köse kaç yaşında, aslen nereli, hangi dizilerde oynadı?

Üç Kuruş Leyla kimdir? Üç Kuruş'un Leyla'sı Aslıhan Malbora kaç yaşında, aslen nereli, hangi dizilerde oynadı?

Üç Kuruş İrfan kimdir? Üç Kuruş'un İrfan'ı Diren Polatoğulları kaç yaşında, aslen nereli?

Üç Kuruş Efe kimdir? Üç Kuruş'un Efe'si Ekin Koç kaç yaşında, aslen nereli, hangi dizilerde oynadı?