Üç Kuruş İrfan kimdir? Üç Kuruş'un İrfan'ı Diren Polatoğulları kaç yaşında, aslen nereli?

Heyecanla beklenen Üç Kuruş dizisi dün akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Roman mafya ile organize şube komiserinin hikayesini seyirci ile buluşturan Üç Kuruş dizisinde İrfan karakterini Diren Polatoğulları canlandırıyor. Üç Kuruş İrfan kimdir? Üç Kuruş'un İrfan'ı Diren Polatoğulları kaç yaşında, aslen nereli? gibi soruların yanıtları tüm dizi takipçileri tarafından merak konusu oldu. İşte tüm detaylar...

Pazartesi günleri seyircisi ile Show Tv'de buluşacak olan Ay Yapım imzalı Üç Kuruş dizisi oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Üç Kuruş dizisinde bazı geceler türkü barlarda sahne alan İrfan karakterine Diren Polatoğulları hayat veriyor. Peki, Üç Kuruş İrfan kimdir? Üç Kuruş'un İrfan'ı Diren Polatoğulları kaç yaşında, aslen nereli? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Üç Kuruş nerede çekildi, Çıngıraklı neresi? Üç Kuruş konusu ne, oyuncuları kimler?

ÜÇ KURUŞ İRFAN KİMDİR?

İrfan, bazı geceler türkü barlarda sahne almaktadır. Başka gecelerde ise herkesten sakladığı geçmişiyle yüzleşmektedir. Kendi intikamının meleği İrfan, Kartal ile ortak mazilerinin ise esiridir.

DİREN POLATOĞULLARI KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Diren Polatoğulları Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Bugüne kadar Kurtlar Vadisi Pusu, Saklı Hayatlar, Aşk ve Devrim, Bir Ses Böler Geceyi, Kurtuluş Son Durak, Üsküdar'a Giderken, Karadayı, Son, Eski Hikaye, Kaçak, Şevkat Yerimdar, Kırık Kalpler Bankası, Küçük Esnaf gibi bir çok projede rol almıştır.

2017 yılında ise Fox Tv ekranlarında yayınlanmakta olan Şevkat Yerimdar dizisinde Şefik karakterine hayat vermiştir. Diren Polatoğulları 1980 İstanbul doğumludur.

Üç Kuruş Efe kimdir? Üç Kuruş'un Efe'si Ekin Koç kaç yaşında, aslen nereli, hangi dizilerde oynadı?

Üç Kuruş Neriman kimdir? Üç Kuruş'un Neriman'ı Nursel Köse kaç yaşında, aslen nereli, hangi dizilerde oynadı?

Üç Kuruş Leyla kimdir? Üç Kuruş'un Leyla'sı Aslıhan Malbora kaç yaşında, aslen nereli, hangi dizilerde oynadı?

Üç Kuruş Bahar kimdir? Üç Kuruş'un Bahar'ı Nesrin Cavadzade kaç yaşında, evli mi?

Üç Kuruş Kartal kimdir? Üç Kuruş'un Kartal'ı Uraz Kaygılaroğlu kaç yaşında, aslen nereli, evli mi?