Üç Kuruş dizisi konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var? Üç Kuruş 1. bölüm ne zaman, hangi gün?

Ay Yapım'ın 'İçerde' ve 'Çukur' dizilerinin ardından pazartesi günleri Show TV'de yayınlanacak, yeni dizisi Üç Kuruş için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Üç Kuruş 1. bölüm ne zaman, hangi gün? Üç Kuruş dizisi konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var? gibi soruların yanıtları tüm dizi takipçileri tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. . Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un rol aldığı projenin dikkat çekici afişi de yayınlandı. İşte yeni dizi hakkında tüm detaylar...

Show Tv'nin büyük bir heyecanla beklenen dizisi Üç Kuruş'un afişi yayınlandı. Ay Yapım'ın yeni dizisi Üç Kuruş'un çekimleri devam ederken Üç Kuruş 1. bölüm ne zaman, hangi gün? Üç Kuruş dizisi konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var? gibi soruların yanıtları da yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Senaryosu Murat Uyurkulak ile Damla Serim'in kaleminden çıkan dizinin yönetmenliğini yine 'İçerde' ve 'Çukur' projelerinden tanıdığımız Sinan Öztürk üstleniyor. İşte yeni dizi Üç Kuruş hakkında tüm merak edilenler...


ÜÇ KURUŞ 1. BÖLÜM NE ZAMAN, HANGİ GÜN?

Heyecanla beklenen Üç Kuruş dizisinin yeni bölüm tarihi henüz netlik kazanmadı. Ancak yakında her pazartesi Show Tv'de izleyicisinin karşısına çıkması bekleniyor.

ÜÇ KURUŞ DİZİSİ KONUSU NE?

Kendine has karakterleri ve sert kurallarıyla renkli bir Roman mahallesi olan Çıngıraklı'nın "koruyucusu" konumundaki mafya lideri Kartal ile Organize Büro'nun gözü kara ve kural tanımaz komiseri Efe'nin arasındaki kovalamaca oyunu bir cinayet vakasıyla ters yüz olur. Katili yakalamak için girdikleri yollar onları hiç tahmin etmeyecekleri bir ismin karşısına çıkaracaktır.

ÜÇ KURUŞ OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Üç Kuruş dizisinin oyuncu kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Ercan Kesal, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Erkan Üçüncü, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu ve Ömer Civan Şit gibi genç kuşağın öne çıkan oyuncuları ile usta isimler buluşuyor.