Üç Kız Kardeş dizisinde ciğerleri dağlayacak olay! Can evinden vuruldu! Bir anda yere yığılıyor

Üç Kız Kardeş dizisinde ciğerleri dağlayacak olay! Bir anda yere yığılıyor. Geçen hafta 10. bölümüyle ekranlara gelen Üç Kız Kardeş dizisinin son bölümünde dikkat çeken gelişmeler yaşandı. Diziye bilindiği üzere son olarak Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde de oynayan Murat Parasayar, Doktor Metin karakteriyle katıldı. Dizinin son bölümünde Sadık'ın kalp krizi geçirip bir anda yere yığılması büyük üzüntüye neden oldu.

2021 yılının sonlarında Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşan Üç Kız Kardeş dizisi son dönemin popüler yapımlarından birisi olmayı başardı. Her yeni bölümünde heyecanı giderek arttığı dizide bu hafta Sadık'ın kalp krizi geçirmesi kahreden anlardan birisi oldu. Öte yandan Türkan ve Rüçhan'ın arasında yaşanan gerilim ortalığın karışmasıyla sonuçlandı. Şimdi izleyiciler gelecek hafta yayınlanacak olan bölüme kilitlendi. Üç Kız Kardeş dizisi heyecan dolu gelişmelerin yer aldığı yeni bölümüyle 10 Mayıs Salı günü ekranlarda olacak.

SADIK DUYDUKLARINA DAYANAMADI

Rüçhan Hanım'ın Nesrin'le yaptığı konuşma Kalender ailesinin evinde bomba etkisi yaratır. Üç kız kardeş, babalarını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalırlar.

RÜÇHAN, TÜRKAN'I EVDEN KOVDU

Türkan'ın düğün takılarını bozdurduğunu kasabadaki kuyumcunun haber vermesiyle öğrenen Rüçhan, öfkeden deliye döner. Rüçhan, Türkan'ın bu parayı ailesine verdiğini düşünerek, Nesrin'in kapısını çalar ve çok ağır konuşur. Tüm bunların üzerine Somer'in boşanma davası açtığını öğrenen Rüçhan, Türkan'ı yaka paça evden kovuyor.

SOMER, MİNE'DEN VAZGEÇEMEDİ

Mine, yazdığı mektupla Somer'e her şeyi anlatır. Somer, Rüçhan'ın kendisini Mine'den uzaklaştırması için Nihat'la iş birliği yaptığını öğrenir. Mine, Somer'in geri gelmesiyle amacına ulaşır. Somer, Mine'den kopamaz.

RÜÇHAN, KALENDER AİLESİNDEN ÖZÜR DİLEYECEK

Türkan'ın altınları bozdurmasının ardından Rüçhan'ın söylediklerini duyan Sadık, ölümden döner. Rüçhan, Özer ve Somer'in baskılarına rağmen boyun eğmez ve hatasını kabul etmez. Rüçhan, hatasını er ya da geç anlayıp Kalender Ailesi'nden özür dileyecek mi?

Bomba transfer! Anıl Tetik 'Üç Kız Kardeş' kadrosuna dahil oldu

Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya'nın kardeşi de oyuncu çıktı! Efekan Kaya'yı gören herkes aynı şeyi söylüyor