Twitch yayıncısı Jay Streazy, İstanbul'da yayın yaptğı esnada çiçek satıcısı bir çocuk tarafından ısırıldı! İşte o anlar

Twitch'te dünyadaki turistik yerleri gezerek takipçilerine tanıtan Jay Streazy, rotasını şimdi de İstanbul'a çevirdi. İstanbul'u tanıtan Jay Streazy yemek yemek için oturduğu mekanda canlı yayın açtığı esnada çiçek satmaya çalışan bir çocuk tarafından ısırıldı. O anlar kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Kız arkadaşı ile dünyayı gezen ve turistik yerlerini tanıtan Twitch yayıncısı Jay Streazy, İstanbul'a geldi. Twitch yayıncısı Jay Streaz ile kız arkadaşı yaşadıkları olay karşısında ne yapacaklarını şaşırdı.

İstanbul'un turistik yerlerini tanıtan Jay Streazy ile kız arkadaşı geçtiğimiz akşam bir mekana yemek yemek için gitti. Sipariş verirken canlı yayın açan ünlü çiftin yanına gül satan küçük bir çocuk geldi. Çiçek almak istemeyen Streazy, ısrar eden çocuğu "Hayır" işaretiyle uzaklaşmasını istedi ancak başarılı olamadı.

JAY STREAZY'İ CANLI YAYINDA ÇİÇEK SATICISI ÇOCUK ISIRDI

Israrında devam eden çocuk bir ara yayıncının koluna sarıldı. Çocuğun bu hareketinden dolayı hoşnut olan Jay Streazy de aynı şekilde karşılık verdi. Yayıncının koluna sarılır gibi yapan küçük çocuk Streazy'nin kolunu ısırdı. O anlar ise canlı yayına damga vurdu.