Türkiye'nin tescilli güzellerinin bir de makyajsız hallerine bakın! Ne Serenay Sarıkaya ne Çağla Şıkel...

Serenay Sarıkaya, Çağla Şıkel ve Pınar Altuğ Atacan gibi pek çok isim Türkiye Güzellik Yarışması'na katılmış ve derece elde etmişlerdi. Türkiye'nin tescilli güzelleri arasında yer alan Serenay Sarıkaya, Çağla Şıkel, Pınar Altuğ Atacan ve daha pek çok isim makyajsız halleriyle oldukça şaşırttılar. İşte Türkiye'nin tescilli güzellerinin makyajsız halleri!

AKŞAM/Life

Hüsna Köşger

Onlar Türkiye'nin tescilli güzelleri... Yıllar önce katıldıkları Miss Turkey'de derece elde edip şöhreti yakalayan bu isimler, yıllar geçmesine rağmen tarzları ve genç görünümleriyle dikkat çekiyorlar ve makyajsız hallerini paylaşmaktan da çekinmiyorlar. İşte Türkiye'nin tescilleri güzelleri arasında yer alan; Çağla Şıkel, Pınar Altuğ Atacan, Azra Akın Koru, Sedef Avcı Kasabalı, Demet Şener, Cansu Dere, Burcu Esmersoy ve Serenay Sarıkaya'nın makyajsız halleri!

TÜRKİYE GÜZELLERİNİN MAKYAJSIZ HALLERİ

ÇAĞLA ŞIKEL - 1997 yılında Türkiye güzeli seçilen Çağla Şıkel, aynı yıl Dünya Güzellik Yarışması'nda 4. oldu.

PINAR ALTUĞ ATACAN - Pınar Altuğ Atacan, 1994 yılında Türkiye güzeli seçilmişti.

AZRA AKIN KORU - 1998 yılında Elite Model Look Türkiye birincisi seçilen Azra Akın Koru, 2002 Türkiye ve Dünya güzeli olmuştu.

SEDEF AVCI KASABALI - 1997 yılında Elite Model Look Türkiye birincisi olan Sedef Avcı Kasabalı, 2001 yılında da Türkiye ikinci güzeli seçilmişti.

DEMET ŞENER - Demet Şener, 1995 yılında Türkiye güzeli seçilmişti.

CANSU DERE - Cansu Dere, 2000 yılında Türkiye üçüncü güzeli seçilmişti.

SERENAY SARIKAYA - Serenay Sarıkaya, 2010 yılında Türkiye ikinci güzeli seçilmişti.

BURCU ESMERSOY - Burcu Esmersoy, 1997 yılında Türkiye dördüncü güzeli seçilmişti.