Türkiye yükselen değer

4 yıl önce Paris'e taşınan İpek Erdem, yurda geri döndü. Oyuncu, Avrupa sevdasında olanlar için ‘'Dünyada yükselen bir değeriz, kendi kıymetimizi bilmiyoruz'' dedi.

'Hayat Bilgisi' dizisinde canlandırdığı Barbie karakteriyle şöhreti yakalayan İpek Erdem, 4 yılın ardından yerleştiği Paris'ten yurda geri döndü.

Yurda dönüşünü, 'Hani derler ya taş yerinde ağırdır diye, o sebepten geri döndüm, İyi ki de geri geldim' sözleriyle açıklayan Erdem, yurtdışında yaşadığı deneyimleri anlattı: '

'Bizde Batı'ya öykünme olayı vardır ya, aslında buradan gidince bizim ne kadar değerli ve zengin bir kültürümüz olduğunu daha iyi anlıyoruz, oraların da güzel tarafları var fakat, Türkiye gerçekten son dönemlerde yükselen bir değer, ülkemiz çok zengin ve değerli, bunu daha iyi anladım ve deneyimlerim sonucu taş yerinde ağırdır diyerek Türkiye'ye geri döndüm.''

Erdem ardından konuşmasına şöyle devam etti: ''Kendi kıymetimizi bilmiyoruz, dışarıdan ülkemiz bizim gördüğümüz gibi görünmüyor, çok ilgi çekici bir ülke olarak biliniyoruz. Dizilerimiz yurtdışında da büyük ilgi görüyor, kendi değerimizi anladıkça çok daha yükseleceğimizi anlıyorum" diye konuştu.