Türkiye güzeli Şevval Şahin 'Bu hayatı sen yaşıyorsun' yorumlarına yanıt verdi! 'Kimsenin hayatı mükemmel değil'

2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, takipçilerinin yaptığı “Bu hayatı sen yaşıyorsun” yorumlarına yanıt verdi. Ünlü güzelin ''Hiçbir şey tamamen göründüğü gibi değil, bilmediğiniz çok şey var'' sözleri ise dikkat çekti.

2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin her yaptığı ve söylediği ile dikkat çeken bir isim. Son dönemde sevgilisi Yiğit Marcus Aral ile birlikte magazin gündeminde adını sıkça duyduğumuz ünlü güzel takipçilerinden gelen yorumlara sessiz kalamadı.

Katıldığı partiler, tatil paylaşımları ve de verdiği demeçlerle gündemden düşmeyen Şevval Şahin her anını takipçileriyle paylaşmaktan çekinmiyor. Son zamanlarda sevgilisi Yiğit Marcus Aral ile yurt dışı tatilinin tadını çıkaran ünlü güzel, takipçilerinin yaptığı "Bu hayatı sen yaşıyorsun" yorumlarına sessiz kalamadı.

Sosyal medyayı aktif kullanan Şevval Şahin, kendisine gelen yorumlara verdiği yanıtta şu ifadeleri kullandı:

HİÇBİR ŞEY GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ DEĞİL

"Instagram o kadar sahte ki, hiçbir şey tamamen göründüğü gibi değil. Paylaşmadığım, bilmediğiniz çok şey var."

KİMSENİN HAYATI MÜKEMMEL DEĞİL

"Her şey için minnettarım ama kimsenin hayatı mükemmel değil. Bizler sadece istediğimiz kadarını görmenize izin veriyoruz. Bu da sadece yüzde 10’u. Sosyal medya ruh sağlığını kötü etkiler. Instagram’ın sizi etkilemesine izin vermeyin."