Türkan Şoray ve Kadir İnanır'ın başrolündeki Yeşilçam'ın efsane filmi tam 46 yıl sonra dönüyor!

Türkan Şoray ve Kadir İnanır ile Yeşilçam'ın vazgeçilmez filmiydi. Tam 46 yıl sonra yerine... Yeşilçam'ın efsane filmleri arasında olan Devlerin Aşkı dizi oluyor. Kulislerde kulaktan kulağa gelen son bilgilere göre, Devlerin Aşkı filminin dizi olacağı bilgisi aktarıldı. Gold Film, Devlerin Aşkı'nın haklarını satın aldı. Türkan Şoray, Kadir İnanır ve Savaş Başar gibi usta oyuncuların yer aldığı filmin dizi versiyonunda hangi isimlerin yer alacağı ise merak konusu oldu.

1976 yılında yani bundan tam 46 yıl önce gösterime giren Devlerin Aşkı dizi oluyor. Kadir İnanır, Türkan Şoray gibi usta isimlerin yer aldığı Yeşilçam filmi diziye uyarlanacak. Gelen son bilgilere göre, Gold Film'in Devlerin Aşkı filminin senarist Bülent Oran'ın varislerinden senaryo haklarını aldığı öğrenildi. Gold Film'in yapımcılığını üstleneceği dizide hangi oyuncuların yer aldığı ise henüz belli olmadı. Dizinin cast çalışmalarının yakında başlayacağı konuşuluyor.

YEŞİLÇAM FİLMİ DİZİ OLUYOR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Kadir İnanır ve Türkan Şoray gibi usta isimlerin yer aldığı Yeşilçam filmi Devlerin Aşkı dizi oluyor.

YAYIN HAKLARI ALINDI

Gelen son bilgilere göre, Gold Film'in Devlerin Aşkı filminin senarist Bülent Oran'ın varislerinden senaryo haklarını aldığı öğrenildi.

CAST ÇALIŞMALARI YAKINDA BAŞLAYACAK

Gold Film'in yapımcılığını üstleneceği dizide hangi oyuncuların yer aldığı ise henüz belli olmadı. Dizinin cast çalışmalarının yakında başlaması bekleniyor.

1976 YILINDA GÖSTERİME GİRMİŞTİ

Devlerin Aşkı 1976 yılı Türkiye yapımı yönetmenliğini Osman F. Seden'in yaptığı dramatik romantik Türkân Şoray ve Kadir İnanır filmidir. İrfan Ünal filmin yapımcılığını üstlenmiştir. Filmde iki kişi arasında geçen bir aşk hikâyesi anlatılmaktadır.