Türkan Şoray Türker İnanoğlu'nun cenazesine neden katılmadı?

Türker İnanoğlu'nun hayatını kaybetmesinin ardından cenaze töreni düzenlendi. Birçok ismin yer aldığı cenazeye Türkan Şoray'ın katılmaması ise dikkat çekti. Türkan Şoray Türker İnanoğlu'nun cenazesine katılmamasının ardından iki iddia gündeme geldi.

Yeşilçam'ın efsane ismi, ünlü yapımcı ve film yönetmeni Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayata veda etmişti. 2 Nisan'da vefat eden Türker İnanoğlu bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Yeşilçam'ın ünlü isimlerinden Gülşen Bubikoğlu ile evli olan Türker İnanoğlu için ilk tören, TİM Show Center'da düzenlendi.

'Bay sinema' lakaplı usta yapımcı ve yönetmen için Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde bir cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine ünlü isimler akın etti. Ancak Türkan Şoray'ın düzenlenen iki törene de katılmaması dikkatleri üzerine çekti.

TÜRKAN ŞORAY TÜRKER İNANOĞLU'NUN CENAZESİNE NEDEN KATILMADI?

Habertürk'te yer alan habere göre; Türkan Şoray'ın olmasının iki nedeni bulunuyor.

Birincisi; Türkan Şoray'ın yüksek tansiyonunun, Türker İnanoğlu'nun kaybından sonra yaşadığı üzüntüyle daha da artmasıyla hastalanmış olması. Diğeri ise cami avlusunda bazı kendini bilmezlerin, kendisiyle fotoğraf çektirmek istenmesinden çekinmesi.

Zira; Türkan Şoray, hayatını kaybeden birçok meslektaşının cenazesinde, kendisiyle fotoğraf çektirmek istenmesinden bunalmıştı. Şoray; Cüneyt Arkın'ın cenazesinde ise fotoğraf isteklerinden bir hayli bunalmasıyla tansiyonun daha da yükselmesiyle hastalanmıştı.