Buse Varol'un Çağlar Ertuğrul'la sahneleri gündem oldu! Türkan Şoray kuralları...

Ünlü türkücü Alişan'ın 2018 yılında nikah masasına oturduğu iki çocuğunun annesi Buse Varol, bir televizyon programına konuk oldu. Dikkat çeken açıklamalarda bulunan Buse Varol, Türkan Şoray kuralları olduğunu ifade etti. Ünlü oyuncu, bu durumun eşi Alişan ile ilgili olmadığını evlenmeden önce de bu kuralının olduğunu söyledi. Ünlü oyuncunun açıklamalarının ardından Çağlar Ertuğrul ile aynı projede rol aldığı projedeki görüntüleri sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Alişan ile mutlu bir evliliği olan Buse Varol katıldığı bir programda Türkan Şoray kuralları olduğunu ve evlenmeden öncede aynı şekilde düşünüp davrandığını ifade etti. Ancak Alişan'ın eşi Buse Varol'un Çağlar Ertuğrul ile olan sahneleri sosyal medyada büyük ses getirdi. Ünlü oyuncunun, Çağlar Ertuğrul ile aynı projede rol aldığını duyanlar şaştı kaldı.

BUSE VAROL'UN ÇAĞLAR ERTUĞRUL'LA SAHNELERİ GÜNDEM OLDU

Varol'un açıklamalarının ardından yer aldığı bir projede Çağlar Ertuğrul ile olan sahneleri sosyal medyada gündeme getirildi. Ünlü oyuncunun, Çağlar Ertuğrul ile olan sahnelerinin yeniden gündeme getirilmesinin ardından ne açıklama yapacağı merak konusu oldu.

İşte Buse Varol ile Çağlar Ertuğrul'un o sahneleri;