Tüp bebek tedavisi mi gördü? İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli iddialara cevap verdi

İdo Tatlıses ile birlikte ikiz bebek beklemenin heyecanını yaşayan Yasemin Şefkatli'nin tüp bebek tedavisi gördüğü yönünde iddialar gündeme geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yasemin Şefkatli, iddialara cevap verdi. Şefkatli, yaşadığı süreci de anlattı.

2021 yılında nikah masasına oturan İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli çifti şimdilerde bebek heyecanı yaşıyor. İkiz bebek bekleyen İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Hamileliğinin ilk aylarını zorlu bir süreçle tamamlayan Şefkatli'nin tüp bebek tedavisi gördüğü iddia edildi. Instagram hesabının hikâye bölümünden tüp bebek iddialarına cevap veren ve yaşadığı süreçten bahseden Şefkatli, şu ifadelere yer verdi:

"Zorlu bir maratonun sonuna gelmiş gibiyim. Umarım toparlıyorumdur ama gerçekten serumlarla beslendiğim, yerlerde süründüğüm bir üç ay geçti, her şeye bin şükür tabii... Bir de yanlış bilinen çok mesaj aldım konuya da cevap vermiş olayım. Tüp bebek tedavisi görmedim bize de sürpriz oldu. Ne kadar aklımıza olsa da ki bu tedaviyi olsaydım da sizinle sürecimi paylaşırdım merak etmeyin"