Tülin Şahin, Pedro de Noronha hakkında suç duyurusunda bulundu

Ünlü model Tülin Şahin, kızının babası iş insanı Pedro de Noronha hakkında savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu. Şahin, kızı ve kendisinin psikolojik ve fiziki şiddete maruz kaldıklarını iddia etti.

Ünlü model Tülin Şahin ile Portekizli iş insanı Pedro de Noronha'nın kızları Siena Leyla üzerinden çekişmeli mahkeme süreçleri devam ediyor. Hürriyet'in haberine göre; Şahin, kızı ve kendisinin hem psikolojik hem de fiziki şiddet gördüklerini iddia ederek Noronha hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Şahin savcılığa sunduğu dilekçede, 3 milyon Euro borcu olan Noronha'nın kızlarını kaçırarak kendisinden fidye talebinde bulunmak isteyeceğini iddia etti. Dosyada, "Siena'yı odasında uyuturken benim duymadığımı düşünüyordu. Arka odaların birinde 'Arabayı Bulgaristan veya Yunanistan'a getirdikten sonra gerisi kolay. Ben her şeyi hallettim' dediğini duydum." ifadesi yer aldı.

BAKICILARLA İŞBİRLİĞİ YAPTI

Şahin, Noronha'nın evdeki bakıcı N.Y. ile işbirliği yaptığını ve tehdite maruz kaldığını iddia etti. Dilekçede, "N.Y.'nin kocası ve ablası beni arayıp telefonda 'Gör bak o çocuğa neler yapacağız' dedi. N.Y.'nin Siena'ya şiddetli davrandığına dair kamera kayıtları var." ifadesi de yer aldı.

DEZENFEKTAN İÇİRMEYE KALKIŞTI

Dilekçede ayrıca şu ifadeler de yer aldı:

"Geçen sene kızımın doğum günü olan 4 Kasım'da Siena'yı bayıltacak derecede sıktı. Geçtiğimiz haziran ayında ise kızımıza dezenfektan içirmeye çalıştı. Mutfak dolaplarının çocuk kilitlerini özellikle açıp Siena'nın bıçaklarla oynamasını sağladı. Hamileliğimin 4'üncü ayından itibaren benden para istemeye başladı. Avukatıyla usulsüz bir şekilde banka hesaplarıma girip baktı. Eski evliliğinden olan ve Londra'da yaşayan 15 ila 16 yaşlarındaki oğullarına 'Siena maddi açıdan hepimize bakacak. Merak etmeyin' dediğini öğrendim."