Tuğçe Tayfur'dan tarzını eleştiren takipçisine cevap

Maneviyata yönelmesi ile sahneleri bırakma kararı alan Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda başörtüsü ve şapka kombiniyle dikkat çekti. Tuğçe Tayfur tarzını eleştiren takipçisine verdiği yanıtla gündeme geldi. Tayfur, gündem oldu.

Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın evliliğinden dünyaya gelen kızı Tuğçe Tayfur, son dönemde maneviyata yönelmesi ile sahneleri bırakarak magazin gündeminde yerini aldı. Instagram hesabını aktif olarak kullanan Tuğçe Tayfur, paylaşımları ile dikkat çekiyor. Geçtiğimiz haftalarda verdiği röportajda "Maneviyatım ağır basıyor" diyen Tayfur, sosyal medya fotoğraflarını da silerek takipçilerine müziği bıraktığını duyurmuştu.

Şapka ve başörtüsü kombiniyle çekildiği kareleri yayınlayan Tayfur'a bir takipçisi "Kapanmayı da oyuncak etmişler böyle kapalılık var mı?" eleştirisinde bulundu.

Yorum karşısında rahatsız olan Tayfur, takipçisine "Kapalılık, renkli başörtüler takıp poz vermek de değil ama yine siz bilirsiniz tabii" diyerek tepki gösterdi.