Tuğçe Tayfur: ''Ben kendi nefsimle mücadele ediyorum''

Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, sosyal medyada yaptığı paylaşımla gündeme gelmişti. Maneviyata yönelen ve yaşam şeklini değiştiren Tuğçe Tayfur, açıklamada bulundu. Tayfur, ''Ben kendi nefsimle mücadele ediyorum'' ifadesini kullandı.

Usta sanatçılar Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın 35 yaşındaki kızları Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunmuş ve maneviyata yöneldiğini açıklamıştı. Sahneleri bıraktığını da duyuran Tuğçe Tayfur'un sosyal medyadaki son paylaşımları sonrası, tesettüre girdiği ileri sürüldü. Tuğçe Tayfur'dan yeni bir açıklama geldi.

Tuğçe Tayfur paylaşımında, "İnsanları yanlış yönlendirmeyin. Ben tesettüre girdiğimi açıklamadım. Ağzımdan hiç öyle bir laf çıkmadı ki. Sadece kendi Instagram sayfamda her Instagram'ı olan gibi günlük fotoğraflarımı paylaşıyorum. İslam dinine inananlar için tesettür bu değil. Örtünmek bu değil. Ama dinimiz hoşgörü dini. Ben kendi nefsimle mücadele ediyorum yoksa herkes gibi ben de farkındayım örtünmenin bu olmadığının. Allah en doğru şekilde yapmayı nasip etsin" ifadelerini kullandı.