Tuğçe Güder aslen nereli, evli mi? Tuğçe Güder kimdir, kaç yaşında?

Tuğçe Güder, Boğaziçi Üniversitesi'nde okuduğu yıllarda güzellik yarışmasına katılmıştır. Eski manken olan Güder 2005 yılında da yılında Türkiye'nin en güzel mankeni seçilmiştir. Best Model of Turkey yarışmasında ülkemizi temsil etmiştir. Tuğçe Güder kimdir, kaç yaşında? Tuğçe Güder aslen nereli?

Tuğçe Güder'in kim olduğuna dair aramalar sürüyor. Güder, 2005 yılında Türkiye'nin en güzel mankeni olarak seçilmiştir. Türk anne ve baba tarafından evlat edinildi. G.O.R.A. filminde de kısa bir rol almıştır. Tuğçe Güder kimdir, kaç yaşında? Tuğçe Güder aslen nereli? 

TUĞÇE GÜDER KİMDİR?

Tuğçe Güder 1984 yılında Sudan'da doğmuştur. Türk eski mankendir. 2005 yılında yıllık olarak düzenlenen uluslararası bir yarışmada Türkiye'nin en iyi mankeni olarak seçilmiş ve Türkiye'yi Dünyanın En İyi Mankeni (Best Model of Turkey) yarışmasında temsil etmiştir.

Tuğçe, Sudanlı bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi ve bebekken Türk bir anne-baba tarafından evlat edinildi. Boğaziçi Üniversitesi'nde okurken güzellik yarışmasına katılıp kazandı. 2004 yılında Cem Yılmaz'ın komedi filmi G.O.R.A.'da kısa bir rol aldı. 2008 yılında restoran sahibi Uğur Karas ile evlendi. Birçok hayır işi ile; ihmal edilen çocuklara yardım etme konusunda farkındalık yaratmaya çalışmaktadır.