Tuğba Özay'dan hakkında yazılanlara sert tepki

Manken Tuğba Özay, Manavgat'ta bulunan çiftliği zarar görünce gözyaşları içerisinde yardım istemiş ve felç geçirdiğini söylemişti. Bu durumun ardından bir kuyumcu açılışında görülen eleştirilere maruz kalan manken sosyal medya üzerinden, hakkında yazılanlara yanıt verdi.

Eski manken Tuğba Özay, Antalya'nın Manavgat ilçesinde gerçekleşen orman yangınlarında çiftliğinin zarar gördüğünü söylemişti. Sinir krizi geçiren Özay, felç geçirdiğini de belirtmişti. Sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına da giren Özay'ın geçtiğimiz günlerde bir kuyumcu açılışında görülmesi ise tepki topladı. Eleştiri alan Özay, kendisine iftira atılmasını istemediğini belirtti ve bir dizi açıklamada bulundu. Özay açıklamasında:

"Bu organizasyonun açılışında bulunmaktan dolayı mutluyum. Biliyorsunuz, çok zor günlerden geçiyor ülkemiz...Ülkemizin dört bir yanında çok büyük yangınlar var. Bu yangınlar olurken tabii bir yandan da hayat devam ediyor. Öncelikle yangını yaşayan, afet bölgesinde olan bütün vatandaşlarımıza çok geçmiş olsun diyorum, bir an önce yangının yaralarının sarılmasını, yangınların dinmesini diliyorum. Çok özür dilerim konuşmama bu şekilde başlamak zorundaydım ama mutlak mutluluk olmadığı gibi mutlak acı da yoktur umuyorum ki ülke olarak yaşamış olduğumuz bu acılı günleri atlatırız.

Dün bütün gece uyumadım. Uyumadığımı arkadaşlarım çok iyi biliyor. Takip edenler çok iyi biliyorlar. Bugün ben iki ay öncesinden İstanbul'da alınan evet bir programım var. Hiçbir şekilde makyaj da yok yüzümde. Makyajsız bir şekilde organizasyona gittim. 45 dakika o insanların da gönlünü hoş ettim. O insanlarla bir sözleşmem var. Ben o insanların marka yüzüyüm. O insanlar da bugün için bir emek harcamışlar, yatırım yapmışlar. Sırf onları da mağdur etmemek adına, yardımcılarım ve ailemin de orada olması nedeniyle İstanbul'a geldim dün gece... Hiç uyumadım sabaha kadar yayın yaptım. Devlet yetkililerini de aradım.

Ben daha ne yapayım? Öleyim mi? Bunu mu istiyorsunuz? bugün bütün acımı içime gömerek sadece bir açılışa katıldım. Bir de baktım ki kıyametler kopuyor! Ben şimdi ne yapmalıyım? Üç gün sonra ben yine Manavgat'ta olacağım. Zaten o bölgeye yardımlar da götüreceğiz. O bölgede mağdur olan herkesin yanında ben olacağım." ifadelerini kullandı.