Tuğba Ekinci Tarkan'ı dile doladı! Yerden yere vurdu

3 yıl aranın ardından Disney Plus lansmanında sahne alan Tarkan'ın performansıyla ilgili Tuğba Ekinci, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Tarkan'ı eleştiren Tuğba Ekinci, ''Bunun neyine çığlık atıyorlar. Şarkı söylemekten bıkmış siz de sizi seviyor zannediyorsunuz'' dedi.

Pandemi döneminde koronavirüsten korunmak için ailesiyle Almanya'ya giden ve sahnelerden uzak olan ünlü şarkıcı Tarkan, 3 yıl aranın ardından Türkiye'de 14 Haziran'da yayın hayatına başlayan Disney Plus'ın lansmanında konser verdi.

Lansmana katılan ünlü isimler, Megastar Tarkan'ın konserinde kendinden geçti. Büyük eğlencenin yaşandığı konserde Tuğba Ekinci, Tarkan'ın sahne performansıyla ilgili sert bir yorumda bulundu.

Konserinde dans etmeyi ihmal etmeyen Tarkan'ın görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Tarkan'ın konserinde çığlık atanları gören şarkıcı Tuğba Ekinci, "Bunun neyine çığlık atarsınız anlamadım gitti. Resmen bıkmış şarkı söylemekten siz de sizi seviyor sanıyorsunuz" yorumunda bulundu. Ekinci'nin Tarkan hakkında yaptığı paylaşım en çok konuşulan konular arasında yerini aldı.