Tuğba Ekinci pilot sevgilisi Berk Fenercioğlu ile ayrıldı

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, bir süredir aşk yaşadığı pilot sevgilisi Berk Fenercioğlu ile yollarını ayırdı. Ayrılık haberini sosyal medya hesabından duyuran Ekinci, ‘Sevgili yol arkadaşımla yollarımızı ayırmayı tercih ettik. Bu konu hakkında başka bir şey yok söyleyebileceğim' ifadelerini kullandı.

Güncel konularla ilgili yaptığı yorumlar ve sosyal medya üzerinden yaptığı göndermeler ile magazin manşetlerinde sık sık yerini alan Tuğba Ekinci, bir süredir pilot sevgilisi Berk Fenercioğlu ile birliktelik yaşıyordu. Sevgilisinden hediyeler alan ve o anları paylaşan Ekinci, sevgilisi ile yollarını ayırdı.

Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, ayrılık kararı aldığını sosyal medya hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşıma duyurdu. Tuğba Ekinci, paylaşımında 'Sevgili yol arkadaşımla yollarımızı ayırmayı tercih ettik. Bu konu hakkında başka bir şey yok söyleyebileceğim' ifadelerini kullandı.

SÖZLERİ GÜNDEM OLMUŞTU

Tuğba Ekinci, geçtiğimiz haftalarda görüntülendiği sevgilisi Berk Fenercioğlu ile basın mensuplarının sorularını yanıtlarken 'Yedi taşın önüne tektaş aldı. Bir tane de beştaş taktı. Annesinde de aynı mücevherler var. Bunlar çok bonkörler ama 'Benden ayrılırsan geri vermem, bilesin' dedim' demişti.