Tuğba Ekinci kimdir, nerelidir? Tuğba Ekinci kaç yaşında?

Tuğba Ekinci magazin gündeminde merak edilen isimler arasında yer aldı. Şarkıcı Tuğba Ekinci, Tv8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olarak katıldı. İzleyiciler Tuğba Ekinci ile ilgili aramalarını hızlandırdı. Peki, Tuğba Ekinci kaç yaşında? Tuğba Ekinci kimdir, nerelidir?

Şarkıcı Tuğba Ekinci, Tv8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olarak katıldı. İzleyiciler Tuğba Ekinci ile ilgili aramalarını hızlandırdı. Peki, Tuğba Ekinci kaç yaşında? Tuğba Ekinci kimdir, nerelidir?

TUĞBA EKİNCİ KİMDİR?

Tuğba Ekinci (d. 9 Haziran 1977, Kars), Türk pop müzik şarkıcısı.

Şov dünyasına girişi Osman Sınav'ın Ekinci'yi keşfetmesiyle oldu. Bodrum'da 'Mavi Düşler' dizisini çekerken Ekinci'yi gördü ve teklifte bulundu. Çarkıfelek'te bir süre hosteslik yaptı. Kral TV'de VJ oldu. 1994'te Güzellik Yarışması'na girdi, elemeleri geçti ve ilk 20 aday arasında yer aldı. Babasının izin vermemesi sonucu yarışmadan çekilmek zorunda kaldı. Erol Köse ile tanışması şarkıcılık kariyerinin başlangıcı oldu. Özcan Şenyaylar'dan özel şan dersleri aldı. Buzda Dans yarışmasının finalisti idi.

KİŞİSEL YAŞAMI

Pendik Lisesi mezunudur. Annesi hemşire, babası İTÜ mezunu inşaat mühendisidir. Fatih Özbilen'in eski eşidir. Tuğba Ekinci'nin eski sevgilileri arasında 'Karadağlar'ın Gülali'si İbrahim Çelikkol ve Ümit Cem Şenol yer alıyor.