Tuğba Altıntop'un büyük değişimi! Görenler hayrete düştü

Rafet El Roman ile 2002 yılında yollarını ayıran Tuğba Altıntop, sosyal medya paylaşımları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Altıntop, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım ile ağızları açık bırakırken değişimi dikkatlerden kaçmadı. Diğer yandan Tuğba Altıntop, 'Sil başta başlıyorum' diyerek eski eşi Rafet El Roman'ı takipten çıktı.

Rafet El Roman ile 1996 yılında nikah masasına oturan Tuğba Altıntop çifti 2002 yılında boşanma kararı almıştı. Çiftin bu evliliğinden iki kızı dünyaya geldi. Sosyal medyayı oldukça aktif bir şekilde kullanan Tuğba Altıntop, son paylaşımı ile dikkat çekti.

Altıntop, paylaşımında 'Şimdi duymak istediklerinizi değil anlatmak istediklerimi dinleyin. Anka kuşu misali her şeye sil baştan başlıyorum. Geçmişini bilmeyen geleceğini göremez.' ifadelerini kullandı. Altıntop'un paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alırken yüzündeki değişim dikkatlerden kaçmadı.

23 yaşındaki kızı Su El Roman’dan bile küçük görünen Altıntop için “Foto şok” yorumları yapıldı.

İşte Tuğba Altıntop'un kızıyla karşılaştırıldığı o poz...

Öte yandan Tuğba Altıntop, iki kızının babası Rafet El Roman'ı sosyal medyada takipten çıktı.

Uçankuş TV'de ekrana getirilen Hayatın İçinden programına konuk olmuş olan Altıntop, 'Rafet seni bıraktı mı?' sorusuna '200 Euro ile Türkiye'ye geldim. 10-15 gün sonra para kazandım. O dönem 'Tuğba reklam yapıyor' diye beni çok ağlattılar. Ortaya bir kişi gerekiyordu, beni seçmişler. Avukat tutacak param yoktu, sonraki tuttuklarım da dolandırdı. 'Ben asla çocuklarım için reklam yapmıyorum' demiştim, asla yapmadım, yapmam, yapanı da kınıyorum' yanıtını vermişti.