Tuğba Altıntop'tan Rafet El Roman itirafı: ''Boşanabilmek için çocuklarımın velayetini verdim''

Rafet El Roman ile bir dönem evli olan ve iki kızları bulunan Tuğba Altıntop, 2. Sayfa adlı magazin programına konuk oldu. Tuğba Altıntop, Rafet El Roman ile boşanma süreçleri hakkında konuştu. Ünlü isim, boşanabilmek için kızlarının velayetini vermek zorunda kaldığını söyledi.

Tuğba Altıntop, 2. Sayfa adlı magazin programına konuk oldu. Bir dönem Rafet El Roman ile evli olan ve iki kızı bulunan Tuğba Altıntop, o dönem magazinde de büyük yankı uyandıran boşanma süreçleri hakkında konuştu. Sunucular Müge ile Gülşen, "1996 yılında evlendiğin Rafet El Roman, ayrıldığında kızların Su ve Şevval'i Almanya'ya götürdü. 2003 yılında havalimanında bağırarak ve ağlayarak 'Beni kızlarımdan koparma' demen gözlerimizin önünden gitmiyor. Velayeti kaybetmiştin" diyerek olayı hatırlattılar.

Altıntop, "Boşanabilmek için velayeti vermiştim çünkü o dönem boşanamama sorunumuz vardı. Acısı ve yarası... Her şey geçti. Yaklaşık dört yıl kızlarımı göremedim. Bunların hepsinin üzerine filizlendirdiğimiz gonca güllere bakmak lazım. Yaşamayan bilmez" sözleri ile bir itirafta bulundu.

Altıntop açıklamasının devamında, "Şu anda beni çok iyi anlıyorlar. 'Anne evet haklısın' diyorlar. Babalarıyla da kendi aralarında konuşmuşlardır. Ben, kızlar ve Rafet aile olarak yan yana geldiğimiz zamanlarda sadece güzel şeyleri konuşuyoruz. Artık o kadar geçti ki ben sadece gülüyorum. Yapılacak olan işlere, kızlarımınız hedeflerine bakıyoruz. Sadece biraz sukunet." karşılığını verdi.