Tuba Büyüküstün'ün paylaşımı ayrılık mı getirdi? Umut Evirgen'in Serenay Sarıkaya sessizliği

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün'ün geçtiğimiz günlerde yaptığı göndermeli paylaşımının ardından Umut Evirgen ile Serenay Sarıkaya'nın ayrıldığı iddia edildi. Umut Evirgen, geçtiğimiz akşam Asmalımescit'te objektiflere yansıdı. Ünlü işletmeci, gazetecilerin Serenay Sarıkaya hakkında sorduğu ''ayrılık'' soruları karşısında sessiz kalmayı tercih etti.

Başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile geçtiğimiz kasım ayında yeni bir aşka yelken açan ünlü işletmeci Umut Evirgen, Asmalımescit'te görüntülendi. Bir mekanda arkadaşları ile buluşan Umut Evirgen, vakit geçirdi.

Mekandan çıkıp aracını park ettiği yerden almaya giden Umut Evirgen, gazetecilerin, sorularını yanıtsız bıraktı.

UMUT EVİRGEN'İN SERENAY SARIKAYA SESSİZLİĞİ

Muhabirlerin, "Serenay Hanım ile ayrıldığınız yönünde dedikodular çıktı. Birinci ağızdan, sizden duymak istedik. Böyle bir şey var mı?" sorusu üzerine Evirgen, "Arkadaşlar iyi geceler." demekle yetindi.

NE OLMUŞTU?

Tuba Büyüksütün'ün geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımın ayrılık getirdiği iddia edildi. Büyüküstün'ün, Umut Evirgen'in Sarıkaya ile aşk yaşarken Instagram hesabından günlüğünden parçalar paylaşması büyük ses getirdi. 27 Ocak 2019 tarihli sayfada şu sözler yer alıyordu:

"Sevgilim, nasıl özlemişim oranda, buranda olmayı... Avare dolanmayı böyle. Her sokağında sağa, sola bakınarak hiçbir şey yapmak zorunda olmadan... Kokunun burnuma dolmasını nasıl özlemişim sevgilim. Seninle vakit geçirmeyi, dikkatimizi dağıtacak hiçbir şey olmadan etrafımızda... Sokaklarında dolaşırken çıkartıyorum üzerimdekileri bir bir... Üşümekten kormadan... Aslında ne çok korkarım üşümekten bilirsin. Üst üste giyinirim kışın, kat kat... Ama bugün hafif yağmurlu soğuğunda, sokaklarında adım attıkça tek tek terk ediyorum katlarımı.

Tuba Büyüküstün, 27 Ocak 2019 tarihinde Umut Evirgen ile beraberdi. Ünlü oyuncunun ayrılığın ardından bu paylaşımı yapması "Eski aşka gönderme!" olarak yorumlanmıştı. Bazıları da bu dizeleri çok sevdiği şehir olan Paris'e yazdığını savunmuştu. Evirgen ile Sarıkaya'nın, Büyüküstün'ün bu gönderisinin ardından yollarını ayırdığı konuşuluyor"

Büyüksütün'ün bu paylaşımının ardından ünlü çiftin ayrıldığı iddiası magazin gündemine geldi.