Tuba Büyüküstün Vahide Perçin'in, Sefirin Kızı Muhteşem Yüzyıl'ın kaderini mi yaşayacak?

Neslihan Atagül'ün Sefirin Kızı dizisinde sağlık nedenleri ile diziden ayrılmış yerine Tuba Büyüküstün getirilmişti. Sefirin Kızı'ndan sezon ortası oyuncuların kadrodan ayrılması ile kan kaybı yaşadı. Uraz Kaygılaroğlu'nun da diziden ayrılması büyük ses getirirken reytingleri nasıl etkileyeceği ise merak konusu oldu.

Star TV'nin büyük beğeniyle takip edilen Sefirin Kızı dizisinden Neslihan Atagül'ün sağlık sorunları nedeniyle ayrılması gündeme bomba gibi düşmüştü. Atagül'ün ardından dizide Gediz karakterine hayat veren Uraz Kaygılaroğlu'da diziye veda eden isim oldu. İki güçlü ismin arka arkaya diziden ayrılması ise hayranlarını derinden sarstı.

Nare karakteri ile beğeni toplayan Atagül'ün diziye veda etmesinin ardından güzel oyuncu Tuba Büyüküstün ile anlaşma sağlandı. Daha önceleri Kara Para Aşk dizisinde Engin Akyürek ile rol alan Büyüküstün eski rol arkadaşı ile Sefirin Kızı dizisinde yeniden bir araya geldi.

Sefirin Kızı dizisinin ilerleyen zamanlarda adının da değişeceği iddia edilirken sezon ortasında yaşanan büyük değişimlerin sonucunda neler olacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

Bir döneme damga vuran ve uzun zaman boyunca reytinglerde üst sıralarda yerini alan Muhteşem Yüzyıl dizisinin başrol oyuncusu Meryem Uzerli de tükenmişlik sendromu nedeniyle kadrodan ayrılmıştı. Uzerli yerine Vahide Perçin getirilmiş ancak Muhteşem Yüzyıl dizisi reytinglerde kan kaybetmeye başlamıştı.

Sefirin Kızı dizisinde de yapılan bu değişiklilerin ardından kaderinin Muhteşem Yüzyıl'a benzeyip benzemeyeceği ilerleyen haftalarda belli olacak.