Tuba Büyüküstün kimdir?

Tuba Büyüküstün Sefirin Kızı dizisiyle ekranlara dönüyor. Star Tv'nin severek takip edilen dizisinde sürpriz ayrılık yaşanmış Nare karakterini oynayan Neslihan Atagül diziden rahatsızlığı sebebiyle ayrıldığını açıklamıştı.

Star Tv'de yayınlanan dizi Sefirin Kızı'na başarılı oyuncu Tuba Büyüküstün dahil oluyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve konusu ile her salı yayınlanan dizide Nare'yi canlandıran Neslihan Atagül diziden hastalığı sebebiyle ayrıldığını açıkladı. 

TUBA BÜYÜKSÜTÜN KİMDİR?

Tuba Büyüküstün 5 Temmuz 1982 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Özel Doğuş Okulları'ndan ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Sahne Dekorları ve Kostüm Tasarımı bölümünden mezun oldu. Üniversitede okurken reklam filmlerinde rol aldı. Üniversiteyi bitirdikten sonra yönetmen Tomris Giritlioğlu sayesinde oyunculuğa başladı.

2003 yılında Aydın Bulut’un yönettiği ve Kanal D'de yayınlanan Sultan Makamı adlı dizinin son 4 bölümünde oynayarak, dizi oyunculuğuna başladı. 2004 yılında Çağan Irmak’ın yönettiği ve Kanal D'de yayınlanan Çemberimde Gül Oya adlı dizide Zarife karakterini canlandırarak adından söz ettirdi.