Tuba Büyüküstün Erdinç Çatak ile yeni bir aşka yelken mi açtı?

Seferin Kızı Mavi karakteri ile ekranlarda boy gösteren ve dizisi final yapan oyuncu Tuba Büyüküstün aşk iddiları ile magazin gündemine damga vurmaya devam ediyor. Güzelliği ve başarılı performansı ile dikkat çeken Büyüküstün'ün Erdinç Çatak ile aşk yaşadığı iddia edildi.

En son Sefirin Kızı dizisinde Mavi karakterine hayat veren Tuba Büyüküstün şimdi de özel hayatı ile gündemde. Ünlü oyuncunun Erdinç Çatak ile aşk yaşadığı iddiaları magazin gündeminde konuşulmaya başlandı. Umut Evirgen ile ayrıldıktan sonra Seferin Kızı dizisindeki performansı ile adından söz ettiren yetenekli oyuncu, aşk haberleri ile dikkatleri üzerine çekti.

3 AYDIR TAKİPLEŞİYORLAR

Danışmanlık ajansı sahibi Erdinç Çatak ile aşk yaşadığı öne sürülen ünlü oyuncudan konuyla ilgili henüz bir açıklama bulunmuyor. İddialar karşısında sessizliğini koruyan güzel oyuncu ile Erdinç Çatak'ın ise 3 aydır takipleştiği ortaya çıktı.

Ayrıca 38 yaşındaki güzel oyuncu ve Erdinç Çatak, geçtiğimiz ay Bodrum'da aynı yerde fotoğraf paylaşmışlardı.

PAYLAŞIMINI BEĞENDİ! SEVENLERİNİ HEYECANLANDIRDI

Sosyal medya hesabından Küçük İskender'in "Anlaşılmak istiyorum... Sevdiğim bir şarkıyı herhangi biriyle paylaşırken aynı duyguları hissetmek arzusu bu. Evet, tıpkı bu. Sese, ahenge kapılırken, kendini müziğin ritmine verirken yanında bir diğerinin olabilmesi; görkemli bir anda birlikte sadeleşebilmek. Birlikte dansedebilmek gibi" sözlerine yer veren Erdinç Çatak'ın bu paylaşımını Tuba Büyüküstün'ün de beğenmesi ise aşk iddialarını güçlendirdi.

İkilinin yakınlaştığını düşünen hayranları ise Erdinç Çatak'ın fotoğraflarına yorum yağdırdı. Öte yandan Tuba Büyüküstün hayranlardan bir çoğunun ilişkiye onay vermiyoruz ve bizi şaşırttın Tuba gibi yorumları dikkat çekti.