TRT'den Selma'nın hikayesi! Binnur Kaya ile yine dram yine gözyaşı

Son olarak ‘Kırmızı Oda' dizisinde rol alan Binnur Kaya, yeni sezonda yine ekranda olacak. Oyuncu, TRT'nin dram dizisi ‘Selma'da Ecem Erkek ile başrolü paylaşacak.

TRT 1'de yeni başlayacak olan bir dizi daha sırada... TMC Film şirketinin çekeceği bu dizinin adı Selma... Dizi için hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken yapımın kadrosu da yavaş yavaş şekillendi. Yönetmenliğini Osman Taşçı'nın yapacağı dizi için Binnur Kaya, Ecem Erkek, Zeynep Çamcı ve Olgun Toker'le el sıkışıldı. Son olarak 'Kırmızı Oda' dizisinde rol alan Kaya, böylelikle yeni sezonda ekran macerasına kaldığı yerden devam edecek. Dizide bugüne kadar oynadığı komedi rollerinin aksine Zeynep Çamcı da ters köşe bir role hayat verecek.

BEŞİK KERTMESİ OLAN GENÇ BİR KIZ

Vanlı bir genç kız ve beşik kertmesinin hikâyesini anlatan dizinin senaryosunu Selin Tunç yazacak. Tunç, geçmişte 'Canım Ailem', 'Aramızda Kalsın', 'İkinci Bahar' ve 'Yabancı Damat' gibi unutulmaz dizilerin senaryosuna imza attı. Yeni dönemde ekrana gelecek olan yapımın sezonun en iyi işlerinden biri olması bekleniyor. Cast çalışmaları tüm hızıyla devam eden dizi ekibi önümüzdeki günlerde sete çıkacak.