Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamasında sahneye çıkacak olan Demet Akalın'a taraftardan kıyafet talebi... İsteği geri çevirdi

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamasında sahneye çıkacak. Trabzonspor taraftarı Demet Akalın'ın yıllar önce giydiği eşofman takımı ile sahneye çıkmasını istedi. Ünlü şarkıcı eşofmanın dünyaca ünlü bir markaya ait olduğunu ve çekimlerin ardından teslim ettiklerini açıkladı.

Trabzonspor'un şampiyon olmasının ardından yüzbinlerce taraftar Demet Akalın'ın "Kulüp" şarkısı ile kutlama yaptı. Trabzonspor için yeni bir şampiyonluk organizasyonu hazırlığı yapılırken detaylar ortaya çıktı. Demet Akalın'ın Trabzonsporlu taraftarla bir araya geleceği ve sahne alacağı öğrenildi.

Trabzonsporlu taraftarlar, Demet Akalın geçtiğimiz yıllarda bir çekimde giydiği mavi-kırmızı eşofmanı yeniden giymesi talebinde bulundu. Demet Akalın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla taraftarlara cevap verdi.

"SPONSORDU, GİYDİK GERİ VERDİK"

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerin başında gelen ünlü şarkıcı Akalın, taraftarın bu isteğini geri çevirerek "Sponsordu, giydik geri verdik" dedi.