Trabzonlu 4 ünlü isim

Ekranın bir çok ünlü ismi özel hayatlarıyla gündem olurken hayranları onların memleketlerini araştırmaktan da geri durmuyor. Biz de sizler için Trabzonlu olan ünlü isimleri listeledik. İşte Trabzonlu olan 4 ünlü isim...

Ünlü isimlerin memleketleri hayranları tarafından merak ediliyor. Bazı isimlerin memleketleri de internet üzerinde yanlış bilgilerle yer alıyor. Peki gerçekten Trabzonlu olan isimler kimler?

İşte memleketi Trabzonlu olan 4 ünlü isim...

Annesi Alman kökenli olan 3 ünlü isim

1 - HÜSEYİN AVNİ DANYAL

Rol aldığı birçok projede de Trabzonlu rolünü oynayan Danyal, 1962 yılında Trabzon'da doğdu ve aslen Trabzonludur. 1982 yılından bu yana oyunculuk yapmaktadır.

Memleketi yanlış bilinen 2 isim

2 - BURÇİN TERZİOĞLU

1980 yılında dünyaya gelmiştir. 5 yaşından itibaren oyunculuğa başlamıştır. Aslen Trabzonludur. Bu zamana kadar 48 ödüle aday gösterilmiş, 20 ödülün sahibi olmuştur.

3 - DENİZ HAMZAOĞLU

Kendisi gibi sanatçı olan Hayati Hamzaoğlu'nun oğludur. Aslen Trabzonludur. 1979 yılında dünyaya gelmiştir. Dört üniversitede okumuştur. 1986 yılından bu yana oyunculuk yapmaktadır.

4 - ALPER KUL

1975 yılında İstanbul'da doğdu. Aslen Trabzonludur. 2012 yılında Güldür Güldür programındaki rol arkadaşı Aylin Kontente ile evlenmiştir. 2 erkek çocuk babasıdır. Bir dönem Amerika'da da yaşamıştır.