Toygar Işıklı kimdir, kaç yaşında? Toygar Işıklı aslen nereli, hangi dizi müziklerini yaptı?

Toygar Işıklı, bu akşam Çukur büyük final galasında izleyenlere birbirinden değerli parçalarını seslendirecek. Orkestra solisti olan babasının etkisiyle müzik kariyeri için ilk adımları atmıştır. Birçok Türk dizi ve filmi için şarkılar besteleyen Toygar Işıklı kimdir, kaç yaşında? Toygar Işıklı aslen nereli, hangi dizi müziklerini yaptı? İşte başarılı isim hakkında merak edilenler..

Toygar Işıklı, Çukur büyük final galasına damga vuracak. Yeni ve eski parçaların seslendirileceği galada izleyenlere keyifli anlar yaşatacak. Marmara Üniversitesi Müzik Eğitimi Bölümü Şan ana dalında lisans eğitimini tamamlayan başarılı isim, Berklee College of Music'te "Film Scoring" eğitimi de almıştır. Müziğe küçük yaşlarda başlayan Toygar Işıklı kimdir, kaç yaşında? Toygar Işıklı aslen nereli, hangi dizi müziklerini yaptı?

TOYGAR IŞIKLI KİMDİR?

Toygar Işıklı, 16 Nisan 1974 yılında Gölcük, Kocaeli'nde doğmuştur. Toygar Işıklı, Arven Müzik film yapım ve yayıncılık şirketinin de sahibidir.

Gölcük'te doğan Işıklı, orkestra solisti olan babasının etkisiyle müzik ile küçük yaşlarda ilgilenmeye başladı. İlk ve orta öğrenimini Karamürsel'de ve lise eğitimini Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi'nde tamamladı. Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Müzik Eğitimi Bölümü Şan ana dalından mezun olarak tamamladı. İTÜ Dr. Erol Üçer Müzik İleri Araştırmalar Merkezi Kompozisyon (Bestecilik) master programından mezun oldu. İTÜ Müzikoloji ve Müzik Teorisi bölümünde doktora programını tamamladı.

Berklee College of Music'te "Film Scoring" eğitimi gördü. Tüm bu eğitim döneminde, Klasik Batı Müziği, 20. yüzyıl müziği, Caz, Klasik Türk müziği üzerine Hasan Uçarsu, Kamran İnce, Pieter Snapper, David Osborn, Şehvar Beşiroğlu, Nail Yavuzoğlu gibi besteci ve hocalar ile çalışmalarda bulunmuştur.

Çeşitli solistler ile (Sibel Tüzün, Yonca Lodi, Emre Altuğ, Harun Kolçak, Gülay, Hazal, Suavi, Edip Akbayram) bas gitarist, söz yazarı, besteci ve aranjör olarak çalışmalarda bulundu.

Kamufle kimdir, kaç yaşında? Kamufle aslen nereli, gerçek adı nedir?

Fuat kimdir, kaç yaşında? Fuat Ergin aslen nereli, eşi kim?