Tom Holland'dan yıllar sonra gelen Emma Watson itirafı! 'Aşık oldum'

Harry Potter'ı izlerken Emma Watson'a aşık olduğunu itiraf eden ünlü oyuncu Tom Holland, 'Filmde pembe bir elbise giyiyordu. Benim açımdan akla durgunluk vericiydi' sözleri ile dikkat çekti.

Örümcek Adam karakterine hayat vermesinin ardından geniş bir hayran kitlesine sahip olan Tom Holland, W Dergisi'ne samimi açıklamalarda bulundu.

Emma Watson'a Harry Potter'ı izlerken aşık olduğunu söyleyen Holland, 'Harry Potter ve Ateş Kadehi (Harry Potter and the Goblet of Fire) filminde pembe bir elbise giyiyordu. Benim açımdan akla durgunluk vericiydi' ifadelerini kullandı.

2022 yılında vizyoan girecek olan Uncharted filminde Nathan Drake karakteri ile izleyici karşısına çıkacağı için bazı şüpheleri olduğunu ifade eden ünlü oyuncu şunları söyledi:

'İyi görünüyor muyum?' diye düşünmeye başladığınızda oyunculuk, bir karakteri canlandırmaktan başka bir şeye dönüşür. Uncharted'da performansımın belli kısımlarında, 'Şimdi iyi görünmek istiyorum. Bunun benim havalı anım olmasını istiyorum' diye düşünmenin büyüsüne kapıldığım zamanlar oldu.

Karakterimin bir aksiyon kahramanı olması gerekiyor. Bakın, onu izlemedim bu yüzden başarılı olup, olmadığımı bilmiyorum ama bundan önemli bir ders çıkardım. Bu muhtemelen bir daha asla yapmayacağım bir hataydı.'