Tüm dünya bu çılgınlığı konuşuyor! Tom Cruise yine rahat durmadı!

ABD'li oyuncu Tom Cruise ''Görevimiz Tehlike'' film çekimleri sırasında uçağın üzerine çıkarak hayranlarına seslendi. Dünyanın en çok para kazanan aktörü unvanını elinde bulunduran Tom Cruise aktör kullanmaması ve aksiyon sahnelerinde kendisinin oynamasıyla biliniyordu.

Aksam.com.tr

Muhammed Fatih Karabulut

Dünyanın en çok kazanan aktörü Tom Cruise yine gündeme gelecek bir çılgınlığa imza attı. Görevimiz Tehlike film serisiyle oldukça popüler olan ve hala seriye devam eden Cruise bu kez de yerden metrelerce yüksekte uçağın üzerine çıkarak hayranlarına seslendi. Cruise'un bu davranışı sosyal medyada gündem oldu.

TOM CRUISE YÜREKLERİ AĞZA GETİRDİ!

60 yaşındaki başarılı aktör yerden metrelerce yüksek bir uçağın tepesinde oturarak hayranlarına seslendi. Görevimiz Tehlike filminin çekimleri sırasında video kaydeden Cruise hayranlarına, "Herkese merhaba. Keşke orada olabilseydim" dedi.

UÇAĞIN TEPESİNE ÇIKTI

Cruise uçağın tepesine çıkarak: "Fazla ses için özür dilerim. Gördüğünüz gibi Görevimiz Tehlike'nin son serisini çekiyoruz. Şu anda nefes kesici Güney Afrika'da muhteşem Blyde River kanyonunun üzerindeyiz. Beyazperde için, harika sinemalarında izleyicilerin görebilmesi için bu filmi yapıyoruz" dedi.

Filmin yönetmeni Christopher McQuarrie ise bir başka uçak ile yıldız oyuncuya yaklaşarak yakıtlarının azaldığını söyledi. Başarılı oyuncu, uçağın bir anda aşağı inmesiyle gözden kayboldu.

"Tolkien mezarında ters döndü" Elon Musk Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisini yerden yere vurdu!

İzleyiciler şoka girdi...