Tolgahan Sayışman'dan Almeda Abazi'ye övgü dolu sözler: Doğumdan sonra bir kez daha aşık oldum

Son olarak Şampiyon dizisinde rol alan yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi ikinci çocuklarını kucağına almanın mutluluğunu yaşadı. Hastane önünde basın mensupları ile sohbet eden Sayışman, 'Doğum sonrası Almeda'ya bir kez daha aşık oldum' dedi.

2017 yılında nikah masası oturan Almeda Abazi ve Tolgahan Sayışman çifti 2019 yılında ilk çocukları Efehan'ı kucaklarına aldı. Ünlü çift geçtiğimiz akşam ikinci kez anne baba olmanın mutluluğunu yaşarken kızlarına Alina adını verdi.

Hastane önünde Uçankuş'a özel açıklamalarda bulunan, Sayışman, 'Sağlığı çok iyi. 3. kilo 375 gram doğdu. Normal doğum oldu. Almeda'ya bir kez daha aşık oldum. Çok sabırlı ve güçlü bir kadın. Doğum kolay geçmedi çok uzun sürdü. Almeda da şimdi çok iyi hemen kendini toparladı' sözleri ile eşine övgüler yağdırdı.

Tolgahan Sayışman, "Seninle birlikte sonsuz ve koşulsuz bir sevgi büyüdü içimde. Darısı isteyen herkese inşallah. Aramız hoş geldin prensesim Alina. Sefalar getirdin hepimize" sözleri ile kızlarının dünyaya geldiğini duyurdu.