Tolga Karataş, Emine Ün ile boşanması hakkında ilk kez konuştu

2012 yılında Emine Ün ile nikah masasına oturan geçtiğimiz nisan ayında boşanma kararı alan Tolga Karataş, bir alışveriş merkezinde Emine Ün'ün kardeşi ile görüntülendi. Biten evliliği hakkında ilk kez konuşan Tolga Karataş, 'Aramızdaki fikir ayrılığından dolayı yollarımızı ayırdık, ileride ne olur bilmiyorum.' dedi.

Rol aldığı 'Canısı' dizisi ile yıldızı parlayan ve güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan Emine Ün, 2012 yılında dünayevine girdiği Tolga Karataş ile boşanma kararı aldı. Geçtiğimiz nisan ayında 9 yıllık evliliklerini noktalayan çiftten Tolga Karataş, ilk kez görüntülendi.

Bir alışveriş merkezinde Emine Ün'ün kardeşi ile objektiflere yansıyan Karataş, boşanma nedeni hakkında konuştu. Karataş, 'Aramızdaki fikir ayrılığından dolayı yollarımızı ayırdık, ileride ne olur bilmiyorum.' ifadelerini kullandı.

BOŞANMA HABERİNİ INSTAGRAM'DAN DUYURMUŞTU

Emine Ün, boşanma haberini Instagram'dan yaptığı paylaşım ile duyurmuştu. Ün, şu ifadeleri kullanmıştı:

'Her şey insanlar için. Eşim Tolga ile tatlılıkla ve tüm güzellikleri dileyerek, beraber ortak düşüncemiz neticesinde, yollarımızı ayırmanın doğru olduğuna karar verdik. Bu dünyada ve ahirette, dualarımız birbirimiz için her zaman birdir...'