Tokatçı'nın Emine'si Nazan Saatçi'den yıllar sonra gelen Kemal Sunal ve Şevket Altuğ itirafı!

Nazan Saatçi Tokatçı filminin Emine'si olarak şöhreti elde etmişti. Bu filmde Kemal Sunal ve Şevket Altuğ'la başrolleri paylaşan Nazan Saatçi, Tokatçı filminde çalıştığı Kemal Sunal ve Şevket Altuğ ile ilgili yorumlarda bulundu.

Nazan Saatçi rol aldığı Tokatçı filmiyle yıldızını parlatmıştı. Katıldığı güzellik yarışmalarında hem ulusal hem uluslararası birincilikler elde eden Nazan Saatçi, Tokatçı filmindeki rol arkadaşları Kemal Sunal ve Şevket Altuğ hakkında konuştu.

Habertürk'e röportaj veren Saatçi, Kemal Sunal hakkında; "Çok farklı bir kişilik. Akıllı, yetenekli, vakur. Sevildiği ve çok başarılı olduğu rollerin etkisiyle eğer onu öyle komik gibi düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz. Çekim esnasında genellikle sakin köşesinde oturur ve etrafı gözlemlerdi. Kameranın karşısına geçince birden değişirdi. O sakin adam adeta devleşiyor. Gülmeye başlıyorsunuz. Sahne bittiğinde gülüşmeler devam etmiyor. Çünkü Kemal Sunal yine eski haline dönüyor. Sakin, sessiz, ciddi" dedi.

Nazan Saatçi, "O zamanlar belki anlamamıştım ama Kemal Sunal insanlarla arasına mesafe koymak zorundaydı. Komedi oynamak zordur çünkü. O rolünü yaptıktan sonra demir maskesini takıyordu. Kimseye dertleri varsa anlattığını, içini döktüğünü sanmıyorum. Herhalde onu en iyi tanıyanlar ailesidir. Çocuklarına oğlu Ali Sunal'a, kızı Ezo Sunal'a bakın. Genç nesil ve çok içtenler. Eşi Gül Sunal, YouTube'de Kemal Sunal'ın anılarını gazete haberleri arşivi aracılığıyla paylaşıyor. Onlar Kemal Sunal'ın gerçek yüzleri. Bizlerse belki de onun gerçek sıcak yüzünü oyunculuğu dışında hiç göremedik. Yanlış anlaşılmak istemem, 'Kemal Sunal kendini beğenmiş birisi' demek istemiyorum. Sadece kendisini korumaya almış ciddi bir sanatçı olduğunu düşünüyorum. Oynadığı rollerin tam tersine ciddi, sinema aşığı, zeki ve kendinden emin" ifadelerini de kullandı.

Saatçi diğer rol arkadaşı Şevket Altuğ'dan ise övgüyle bahsetti. Ünlü oyuncu, "Fevkalade, kıymetli bir sanatçı. 'Süper Baba' dizisini herkes hatırlar sanıyorum. 'Tokatçı'yı çekerken bana çok yardımcı oldu. Alçak gönüllü çok güzel bir insan. Sanırım halkımız onu da özlemiştir, hayatta olan oyuncularımıza özellikle de yaşlanmışlarsa ayrıca bir değer vermeli, onları özellikle hatırlamalıyız diye düşünüyorum. Yeni nesil o kadar düşünceli olamayabilir ama bu sanatçıları dile getirmek lazım" ifadelerini kullandı.