Titanik'in Rose'u Kate Winslet'tan çarpıcı açıklama: Gerçekçi yüz ve bedenler azalıyor

Titanik filminde hayat verdiği Rose karakteri ile kariyerinde büyük bir sıçrama elde eden dünyaca ünlü yıldız Kate Winslet, Mare of Easttown'dizinin tanıtım afişinde yaşadığı sorunu anlattı. Doğallıktan yana olduğunu belirten ünlü oyuncu 'Beyler gözlerimin yanlarında kaç çizgi olduğunu çok iyi biliyorum, lütfen o çizgilerin hepsini geri koyun'' diye çıkıştım. Bu nedenle afişi iki kez geri gönderdim. Sonuncu afişte yüzümdeki çizgiler korununca ''Tamam'' dedim' ifadelerini kullandı.

Dünyaca ünlü oyuncu Kate Winslet, New York Times'a özel açıklamalarda bulundu. Film sektöründe doğallıktan çıkıldığını söyleyen ünlü oyuncu durumdan rahatsız olduğunu dile getirdi. 'Mare of Easttown'da orta yaşlı bir kadını canlandıran Winslet, yüzü ve bedeniyle teknolojik yöntemler kullanılarak oynanmasına izin vermediğini belirtti.

Dizinin tanıtım afişinde yüzünde oynamalar yapılmasına tepki gösterdiğini ifade eden Winslet, konuyla ilgili şunları söyledi:

'Afişi görünce yüz çizgilerimin yok edilmiş olmasına da itiraz ettim. "Beyler gözlerimin yanlarında kaç çizgi olduğunu çok iyi biliyorum, lütfen o çizgilerin hepsini geri koyun" diye çıkıştım.

Bu nedenle afişi iki kez geri gönderdim. Sonuncu afişte yüzümdeki çizgiler korununca "Tamam" dedim. Zaten dizide orta yaşlı bir kadını canlandırıyorum. Rolümün gerçekçi olması için o yaşla uyumlu yüz ve beden gerekiyor. Film sektöründe filtrelenmemiş, gerçekçi yüz ve bedenler azalıyor. Oysa bizim gerçekçiliğe ihtiyacımız var'