TikTok'ta canlı yayın açan Mehmet Ali Erbil'den bir garip hareket: Hiç yakışıyor mu size?

TikTok'a merak saran ve geçtiğimiz gün yine canlı yayın açan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, herkesi şaşırttı. Yayının başında dilini çıkarıp garip hareketler yapan Mehmet Ali Erbil'e takipçilerinden tepki gecikmedi. TikTok kullanıcıları, ''Saçma sapan hareketler, hiç size yakışıyor mu?'' yorumunda bulundu.

Son dönemde sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, gençler arasında popüler olan TikTok uygulamasına da el attı. TikTok'ta yayınlar açan Mehmet Ali Erbil, önceki gün de canlı yayın açtı.

"SAÇMA SAPAN HAREKETLER, HİÇ SİZE YAKIŞIYOR MU?"

TikTok'ta canlı yayın açan Mehmet Ali Erbil giriş yaparken dilini çıkarıp ilginç hareketlerde bulunması takipçilerinin tepkisini çekti. Birçok sosyal medya kullanıcısı "Saçma sapan hareketler, hiç size yakışıyor mu?" gibi yorumlar yaptı.

"YENİ DİLENCİNİZ HAYIRLI OLSUN"

Ece Ronay davalık olduğu Mehmet Ali Erbil'in canlı yayın açıp hediye istemesi üzerine "Yeni dilenciniz hayırlı olsun Türkiye. Zamanında bana 'TikTok'ta dileniyorsun' deyip küçümseyen şimdi benden beter hale gelmiş çok keyifliyim" paylaşımında bulunmuştu.